midsommar

hejhej, idag frddan blir det jobb...och sen faktist hem till henrik och sova direkt! :P för jag har lovar julia att ta hennes frukostpass på lördagen..snäll som jag är :) men sen på lördag em blir det party med emelie och förhoppningsvis ronja och gänget! och codden blir de la också! :P
aja, vi ses säkert ! gladmidsommar på er alla, och grattis i förskott till farmor och mig! love you

myspys

hejhej!

igår var jag hemma hos min käre kompis emelie, för att träna..ja, det var faktist så..hon har fått ett massivt tränings program av sin nye coach i the us and a och måste nu träna upp sig för soccer till hösten. och hon bad naturligtvis mig för att peppa henne..och klart jag gör det! snart kommer hon hit och vi skall köra vårat andra pass, skall bli gött! idag strålar solen för första gången på evigheter känns det som, och jag är ledig..hur gött som hellst! är faktist ledig i morgon ocksa aå då skall jag passa på att hitta på något riktigt roligt med alsklingen henrik, eftersom han passande nog också är ledig :P haha!
ikväll hoppas jag det kan bli en myspys kväll med tjejerna..om det går att fixa :)
kika in på fejjan för där ligger alla kort jag tagit under resan strax :)

pusssss

nihao

hejehej, skall typ om ett par dagar styra upp min blogg, lovar det! även om jag bara tror att det typ är en person som läser den..(jag) menmen, skall iaf görat! :) är hos bella nu för att snart se på när min kära vän emelie tar sina sista steg ut ur den svenska skolan! skall bli väldigt najs! :) puss på er!

RSS 2.0