dagen före

Tjo!
idag är det dagne före nyårsafton :) klockan är 08:13 och jag skall förhoppningsvis strax ge mig iväg till ronja!
igår var jag och plockade upp henrik som kom från karlstad, vi åkte direkt ut till Nordby och mellandagsshoppade lite..hittade typ inget iof..menmen det var mysigt. Eva, Petter och lille samuel anslöt också där uppe.
planen för i em är att åka ut till lindholmen och malin. skall bli mysigt!

just nu är det -18,5 grader ute...fyyy och jag skall promenera in till stan (tar ca 1 timma)..

hadehade // michelle

tisdag

tjo!

här i strömstad är det sweeiine kallt! - 11grader..brrr
har ingte gjrt så väldans mycket de dagarna jag varit hemma..igår hjälpte jag eva och petter att flytta genom att passa sötnosen samuel från att plocka upp små skruv etc och smaka på dem..
henrik skulle kommit igår fm, men det blev aldrig av..sj hade ett träd på rälsen vilket resulterade i att henke bokade om sin biljett till idag..det kom aldrig någon ersättningsbuss och hämtade upp han :(
så idag vaknar jag av att han smsar mig, ett nytt träd på rälsen mellan säffle och grums..buuuuh för sj!
hoppas min pöjk kan hinna med tåg/buss så att han kommer hit idag..

love michelle

GodJul

hejhej!
julen har varit underbart bra! åkte upp till farmor i måndags och har varit där fram tills juldagen. jag har hjälpt henne och hennes två systrar att handla, tanka, skotta, köra bil, hänga upp tavlor, bära ner plast granar, låna böcker på biblioteket, julpynta, diska, göra julgodis, hämtat och lämnat osv..Det är så roligt att känna sig behövd och att veta att det man gör faktist är till stor hjälp.
Fick många fina julklappar mycket av det jag önskat mig :) igår på juldagen vart det tänkt att jag o emelie skulle gå ut..eftersom det juh nästan är ett måste på juldan..men det blev aldrig så..orken fanns definitvit inte hos någon av oss så vi kosade oss med popcorn och lite julgodis framför tvn och film ist.
idag har jag inte gjort speciellt mycket..jag, mamma och pappa gick en sväng i förmiddags runt monelid, det var jättevackert! här kommer lite bilder ifrån jul och monelid.



hemma hos mormor och jonny



mormors katt Tom, han är så kelig och söt!



Julafton hos farmor. gissa vem som kom som tomte?!



Jag och Uno, farmors äldste bror.



Farmors systrar Majken och Birgit



Mamma och Pappa nere på seläter, mitt under en skrattatack från pappa



Vackert är det!



Nöjd.



Älska havet



Mamma, Pappa och min skugga



Nu bär det upp för monelidsbacken



Pappa har tagit första backen av tre och är bara en liten plutt där nere.

Nu är det bara Nyår kvar..sedan bä det tillbaka emot Karlstad i början på Januari..
Sov så gott! imorgon skall jag ut och träna med SLK.
Pusshej

kunde inte motstå..

haha!

Send your own ElfYourself eCards

God Jul önskar michelle&henrik

tar lite tid att göra..men SÅ värt det!

Send your own ElfYourself eCards

lördag

Halloj!

Igår tog jag bussen ner till farmor och körde därifrån till Uddevalla för att gå på julkonsert med hela familjen, mycket mysigt!
Det var sonja alden, shirley clamp, sanna nilsen och måns zelmerlöf.. mycket bra!
var tillbaka med farmor halv 1 i natt och då var det till att kosa sig ner i sängen. Idag tog jag bussen tillbaka till karlstad vid 2 tiden. Skall spendera sista helgen innan jul med min lilla henkepenke. imorgon skall vi shoppa julklappar och städa hela lägenheten.
På måndag reser jag söder ut mot farmor igen och sedan västkusten medan henke drar norröver till sunne och gräsmark.
Fick precis reda på att jag klarade tentan jag hade i onsdags, blev till och med en 4:a...trodde jag faktist inte!
hoppas man kan beta av ett bra projektarbete nu så kanske man kan få en 4:a i slutbetyg :)
Vart så stressigt igår när jag skulle med tåg och buss till farmor att jag glömde både mobil och kamera hemma..så tyvärr har jag inga kort att bjuda på! däremot fick jag världens gulligaste julkort av Eva, Petter och lille Samuel :) hänger på kylskåper tillsammanse med alla andra fina fotografier.

nu är min ögon super trötta och vill ingenting annat än att sova, men det är lite väl tidigt..så jag tror det får bli en film!

//Michelle

onsdag

halloj!

Veckan har varit fullspeckad med tenta plugg därv dåligt med uppdateringar ifrån min sida!
förkylningen börjar ge med sig, villket betyder att jag med stor sanorlikhet kan börja mitt träningsprogram på måndag :D
idag skrev jag tenta, tror nog inte att det skall vara några problem att få godkänt..men man vet aldrig..räkneuppgifterna vart mycket svåra så allt kan ha skett..
har precis ätit upp min mycket sena middag..satt kvar i biblan efter tentan tll halv 7 och skrev färdigt på en rapport som skall in och redovisas imorgon. phu!
nu blir det nog tvn i vanlig ordning sen definitivt SOVA!

hejsvejs

söndag

'Hej!

Helgen har varit lugn och skön, jag har sovit jättemycket och förhoppningsvis är jag på bättringsvägen vad gäller denna hemska förkylning.
Idag efter skidskyttet (som vart otroligt spännande!!) så cyklade jag iväg till Tingvalla isstadio och kollade på allsvensk dam bandy tillsammans med björn. Malin i klassen spelar i laget och idag på självaste lucia hade de hemma match. Vädret var på topp, dock mycket kallt..mina stackars tår var inte speciellt glada efter matchen :P
menmen, en ny erfarenhet rikare! tyvärr vann dom inte matchen..men det gjorde inte så jättemycket eftersom jag köpt en tipplott (som malin hjälpte mig att tippa) och det var tippat förlust idag..så för den sakens skull var det bra :)



planen



Malin, med det bästa nr..22



björn

Till veckan har jag fullt upp. tenta på onsdag, grupp redovisning och rapport skrivning tills torsdagen och slutligen projekt förberedelser torsdag och fredag.

// michelle

seeg

hejhej.

känner mig otroligt sjuk..fryser, hostar, har ont i halsen, måste tryck utjämna för att höra, näsan är helt obrukbar, ögonen svider, mina armhåls körtlar ömmar och jag är mycket trött...tror inte mitt träningspass i förrgår var ett så lyckat drag såhär i efterhand..typiskt att man alltid skall ta ut segern i förskott..
så nu sitter jag här en fredagskväll med mössa, halsduk och en grön militärkofta jag köpte i kina (det varmaste plagget jag äger) och försöker hålla humöret uppe..yay!

imorgon stundar mycket plugg, henkan skall på inflyttnings fest men jag blir hemma både pga förkylningsförhinder och allvarliga plugg problem!

tur att jag har samlat på mig ett lager clear eys hemma, ber alltid emelie om sådana, det är en stor tröst för mina ögon jut nu.

puss

ps, såg ni skavlan? ...så jäkla bra!

billerud

men tjenare!

idag har det varit en mycket lååång dag, började imorse med studiebesök på Gruvön och Billeru (pappers fabrik) och avslutades precis med en räkneövning/föreläsning med mange!
här kommer lite pix då va.



jag och malin



björn och mikaela

Nu blir det krubb!
pusshej

привет - hej på ryska

tja!

idag har det varit plugg hela dagen, tyckte räkneuppg var enkal i början emn nu när jag gjort lite mer än häften är det fruktansvärt svårt :S får ta och skriva av någon som gjort uppgifterna i morgon och sen försöka lära mig vad som sker.
bad pappa härom dagen att skriva ett träningsprogram till mig, behöver komma i form!
så idag drog jag igång, trots inte helt frisk ifrån förkylning (hoppas det inte blir värre nu..) menmen, började med ett lugnt jogg pass på 30min med efterföljande styrka. kändes helt okej, skönt att vara igång igen!

nu skall jag hoppa in i duchen och sen kolla om det går att tvätta lite.
love



bjuder idag på en bild av pappa och bella. Bilden är tagen precis efter pappa kommit imål på lidingölopper i år.

Studiebesök på enso

tjotja!
imorse vart vi iväg på studiebesök till stora enso ute på skoghall, som vanligt mycket intressant! :)
tog lite bilder på vår lilla skara.



maria, malin och tille



malin och jag

nu blir det plugg! sen skall jag och henrik till willys för att handla lite käk!
pusshej

tack syrran

Tillägnar detta inlägg till min syster som designat om min blogg, visst blev den fin!?
Till alla er som vill ha en aniktslyftning: skriv en kommentar på bellas blogg så fixar hon det så gärna! www.smellsfrombelle.blogg.se 



love you

helgen

hejhej!

blev aldrig riktigt kry efter den där sviiiiinsprutan..nu är jag förkyld..täppt med hosta och halsont.. :S
menmen jag överlever, vilket jag inte trodde i tisdags..
i fredags åkte jag och henkan till sunne för att på lördagen träffa eva o petter, fanny o christian, jonte och david. tillsammans spa:ade vi hela lördag fm på selma spa+ vi han med både ångbastu vattengympa och ett besök i spabaren :) efter detta var det till att göra sig vacker och tillsammans äta ett underbart julbord på selma lagerlöfs hotel (ligger mitt emot slema spa+)! mums! mätta och goa drog vi ner till selmas nattklubb och där blev vi tills 2 snåret då iaf jag var döds trött! idag har det inte gjorts många knop..lagat spagetti och köttfärssås..kollat tv..och allmänt bara slappat :)
nu - fredrik och filip

puss

hola

tjotja!

i måndags gick jag och tog sviniis..skulle aldrig gjort det! utslagen sedan dess :s igår pga mkt ont i hela kroppen och dåsig som tusan..gick upp 10 gick och la mig 12 gick upp 16 och gick och la mig vid 23..helt förstörd dag!
Idag och i natt har jag så ont i halsen att jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen när jag sväljer.. :(
bara måste bli bra tills helgen då vi skall äta julbord..får vara hemma resterande av veckan antar jag.. fan!

nu --> plugg

puss

RSS 2.0