36 måndag

hejhej!!
idag jobbade jag 12-19..förbaskat tråkig tid att jobba..menmen!
efter bion cyklade jag hem och duchade..drog in till stan vid halv nio för att handla..enda tidpunkten på dygnet när man slipper köer i denna stad på sommaren..
sen åkte jag hem till emelie och kollade på film tillsammans med henne, ryan, tomas och trine. vi såg edge of darkness..mycket spännande film!
puss

35 söndag

hejjhejj!
idag jobbade jag lite emellan 13 och 17..lagom långt pass :)
efter det tränade jag och emelie och sen kollade jag hon och Ryan på bio nere på Park.
vi såg Knight and day, en helt okej film..massa humor i den!
på bio!

34 lördag

hejhej!!
idag jobbade jag ca 9-17..Efter detta cyklade jag hem och duchade av mig allt svett och matlukt innan jag och mamma åkte in emot stan. först skulle jag lämna en väska och mamma skulle hämta upp Pernilla och Peter. fick en guidad tur av Pernilla i deras jättefina båt "Frida II".
Hoppas av hos emelie och där bjöd Trine på 3-rättersmiddag. Supergott!! :)
Eftersom det var/är Ryans sista helg i sverige (åker hem till USA på onsdag) så drog vi ner på stan till först pråmen där music, please! spelade och sen in på COD för att lyssna till det dåligaste band på denna jord, nämligen dead by april..seriöst hade jag vetat vad jag fick för mina 250kr i inträde hade jag aldrig gått in!
här kommer iaf lite bilder..
Emelie och Ryan
Jag och Emelie
Emelies ragg för kvällen.. ;)
inte riktigt vår musiksmak...
dead by april
puss!

33 fredag

hejhej..
idag jobbade jag emellan 1130 och 1700 lagom långt pass :P
efter det cyklade jag hem och tränade långpass på drygt 13km. jobbigt och tufft med jag gjorde det faktiskt ganska bra :)
Efter träningen hängde jag hemma till ca 23 tiden då mamma och pappa kom tillbaka ifrån att ha käkat middag på restaurang källviken nere på Capri.
Jag körde dem in till stan och vi lyssnade på Zacke och gänget i music, please! på pråmen.
puss

32 torsdag

Tjja!
Idag kom Farmor och Birgit och hälsade på. två underbara damer! om jag blir hälften så glad och positiv när jag är över 80 är jag evigt tacksam.
Det var väldigt dåligt väder så det gick inte att göra så mycket mer än att sitta och prata i nya uterummet. På eftermiddagen sprack det dock upp och det blev en rundvandring i trädgården för de blomtokiga damerna.
Jag pappa och bella drog i väg på SLK träning vid 18-tiden och när vi kom hem vid åttatiden vankades det härlig sommarmat och efterätt.
Farmor och Birgit hade varit uteoch plockat en jättestor låda med sumltron som vi åt under andakt tillsammans med grädde och lite socker. det är inte ofta som jag ser så mycket smultron och har förmånen att ta en hel skål med Bara massa smultron. Fantastiskt somrigt gott :)
Bella hade därtill gjort en blåbärspaj på de blåbär som faktiskt mognat och växer ovanför trädgården. Smarrigt!!
Birgit och Farmor
Underbara damer! på 87 och 80år
min mami
moi
puss

31 onsdag

heej!
Idag var det en speciell dag!
Gjorde inte så mycket mer än att träna fram tills det att jag, bella, vincent, mamma och pappa drog iväg till Grebbestad för att kolla på Lars Winnerbäck, laleh och Melissa horn. Vi åkte vid tre tiden, men var inte framme i grebbestad förrän vid 1600..vem var det som segade tro??! ;)
Strosde runt i Grebbestad hamn, käkade mat och glass..mys!
vid 19 gick vi upp till Siljevi (fotbollsplan i grebbestad) för att lyssna på alla duktiga artister.
Det var verkligen hur bra som hellst! trevlig stämning, perfekt väder, jättebra ljud och duktiga artister.
Tack till min fina familj som gjorde dagen till en av de bättre denna sommar.
här kommer lite bilder,
Mamma och Pappa
Bella och vincent
min fina pappa och mamma
Jag och pappa
lasse
Bella och kajsa
lasse igen
puss!

30 tisdag

Heej!
Tänk att jag redan varit hemma i en månad, heeeelt galet!
Idag skulle jag också jobbat till 14.00, men det var ju inte direkt kalasväder..regn och åska gjorde att jag kunde vara hemma. tränade och sen hämtade Maria mig. Vi drog upp till Hälle för att hjälpa till under dag 2. Idag var det inte fullt så många som sprang knatteknatbanan, ca 20st..men däremot hade vi massor med mer barn.. :) roligt, men ganska jobbigt också..en liten yta, många barn och två riktigt småbarn..Men såklart gick det strålande! hade sådan otroligt fin hjälp av marre, maria och bella.
när alla banor var inpolckade drog vi upp till Lommelanda kulle med alla grejer..TC (tävlings centrum) skulle nämligen flyttas till den avslutande jaktstarstdagen. liiiite bökigt om jag själv får vara med och tycka till..hemma vid 22.15 på kvällen...
puss!

29 måndag

hejje!
Jobbade emellan 9.30-14.00..spännande dag med besök av livsmedels Peter och jag körde thorssans bil lärskigt värre!
Pappa hämtade mig och vi drog upp till Hälle för att hjälpa till på Gränsjakten. farsan i starten och jag i knatteknat/barnpassningen. vi hade ca 25 barn som sprang knatteknatbanan och två i barnpassningen..lugnt och skönt med andra ord.
Efteråt plockade vi in knatteknatbanan och inskolningsbanan. hemma runt nio och jag mamma och pappa drog direkt ner till ett blåsigt Capri för att ta ett kvällsdopp.
Kallt som stryk på land men ganska behagligt i vattnet.
puss

28 söndag

hejj!
Idag mötte jag upp Maria inne i ett ösregnande strömstad. vi skulle försöka ragga priser till knatteknatet vi höll i under gränsjakten (orineteringstävling under tre dagar). Vi drog upp till Nordby coh började våran rundvandring...inte någonstans fick vi napp..hur snåla är folk egentligen?! vi snackar ca 60 godisbitar till ungar som är emellan 3 och 6 år...klubbor, kolor etc hade räckt gott och väl...slutade med att jag fick lägga ut egna pengar och köpa godis och en stor dunk koncentrerad saft för 116kr. Vad är 116kr för ett företag om drar in flera tusen varje dag?!
aja!
Vi försökte också hitta ett party tält som vi skulle införskaffa för klubbens räkning, detta var inte heller speciellt enkelt..det fanns nnågot schebbigt på rusta som inte såg ut att hålla mycket mer än ett/två år högst..Så vi drog till stället mittemellan svinsund och nordby där de säljs allt i trädgårds möbelväg..prutade till mig två väggar i priset..
Körde upp till Kasen (klubbstugan) för att leta pressening och annat spännande, hittade dock ingenting förutom en massa engelsmän som hyrde kasen och låg och sov på luftmadrasser :P
Nu skulle jag egentligen strax börja jobba, men passande nog ringer thor och meddelar att jag inte behövde komma in om jag inte absolut ville..ingen som ville ut och spela samt äta i det skit väder som härjade. HÄRLIGT VÄRRE!!
Jag och Maria bestämde oss då för att åka upp till Hälle och duma av allting..vilket vi gjorde..
Kvällen tillbringades hemma
puss!

27 lördag

heeej!
har inte haft tid!! att uppdatera :P men här kommer det iaf!
idag sprang jag strömstadmilen. först hjälpte jag till och stod och viftade med flagga vid en kosrning( strömsdalen, karlsgatan) och sedan sprang jag.
mitt mål var att springa snabbare än tiden jag hade på karlstadsstadslopp 57.36, tror jag det var..strömstadmilen är betydligt jobbigare än plattaplatta karlstad. Och visst klarade jag mitt mål. kom imål på 57.02..ingen skryt tid, men jag är nöjd ändå!
micke och björn visar upp sina mycket fina nya klister tattueringar
hårda killar
kajsa och bella
Du skall köra HIT
Vi som inte hade tattueringar..
efter milen började jag jobba..och gjorde sp fram till strax efter midnatt..en lång dag men fruktansvärt rolig precis som vanligt!
puss

26 fredag

heeej!
Idag hoppade jag på hojjen vid 11 tiden och cyklade in till stan för att hjälpa klubben att dela ut nummer lappar inför Strömstadmilen som går imorgon. Var där fram tills strax efter 5 då jag åkte upp till Eva och hälsade på hemma hos henne.
Vi snackade och handlade lite på konsum innan jag cyklade hem igen.
Nu har jag precis ätit lite jordgubbar och skall strax hoppa upp i soffan och fortsätta läsa på min bok.
puss!!

25 torsdag

Tjoo!
idag hängde jag med Agnes och Ronja. Vilken tur jag har som har sådana underbara vänner!
På eftermiddagen kom min morbror Mattias som jag inte träffat på ett par år tillsammans med fin tjej och hennes barn och Morfar var juh såklart också med på besöket.
Vi grillade käkade, åt dessert (en jordgubb och rabarber paj som bella gjort, mycket gott!) och gick upp på berget för att spana in den fina utsikten ut över havet.
inte det bästa vädret i strömstad idag. men Agnes jag och Ronja var glada ändå :P

24 onsdag

heeej!
Idag var jag emelie, tobbe och Ryan på skara sommarland! herregud vad roligt det var, men oj vad man blir trött och blåslagen ;)
jag och tobbe i en berg-och-dalbana..har inga bilder ifrån vattenlandet just nu därför att jag lånade henriks vattentäta kamera. men skall be han skicka dem till mig så fort som möjligt! :)
Emelie och Ryan
tobbe skall åka gocartoch tog den blåa bilen längst fram
skoj man kan ha va?? :)

23 tisdag

tja!
idag hängde jag mer Ryan, emelie jobbade så jag försökte att aktivera honom så att han inte skulle ha så tråkigt :)
vi tog en fika på spa hotellet, strosade ute på nötholmen, åt mat på matbolaget och hängde på vulken hos emelie.
På kvällen, vid 18 var det SLK träning som jag och pappa var med på. Jobbigt, svettigt och varmt är nog en bra beskrivning på det träningspasset :)
nu skall jag göra i ordning inför morgondagen, för då blir det minsan upp i ottan och ut på äventyr!!
puss!

22 måndag

halloj!
idag sov jag en stund, kanske fram till 11. sen hoppade jag på hojjen i vanlig ordning och drog ner till golfen för att göra julischemat.
När det var färdigt gick jag på stan med henrik, lämnade bla in min klocka för byting av batteri.
Vid 4tiden fick jag skjuts av papi hem. vi fick nämligen stor främmande av pappas halv syster och jag skulle in och hämta dem vi 18.
Var en mycket trevlig kväll tillsammans med familjen, inga-lill och Lars!
puss!

21 söndag

Heey!
Söndagen tillbringades med att ta en spontan tur ut med familjen johansson plus Ryan och jag. vi åkte till Styrsö, så himla mycket mys! Efteråt beställde vi pizza ;)
tomas, ryan och trine..tobbes kepa synd också
tobbe och tomas
my sweeti
ny favorit bild..definitivt!
ni är sååå snygga min kära mongo vänner!
puss!

20 lördag

hejhej!
så kom då dagen som jag gått och längtat efter i en evighet känns det som.
trine kom och hämtade mig kl 08.00 och efter att hon hoppat av hos sig igen så började jag ensam resan emot Gardemoen, Oslos flygplats. Mitt uppdrag: att hämta Ryan, Emelies amerikanska pojkvän som bokat om sin biljett för att komma ett par dagar tidigare och överaska henne.
Jag var redigt nervös kan jag juh berätta..men oj vad det gick bra!
Ryan är sååååå himla trevlig och vilken underbar personlighet, Emelie, vilket bra val du har gjort! :)
resan gick galant och emelie var mållös när hon oss komma gående emot hennes jobb :P
efter detta köpte vi godis, svenskt godis är juh faktiskt det bästa i världen..
vi såg på fotbollen och inväntade det typiska sommarvädret nämligen regn.
underbar kväll med underbara människor!
puss

19 fredag

heej!
Idag jobbade jag mellab 10-18. efter det hoppad jag in i golfklubbens omklädningsrum för att ducha och göra mig iordning för en utekväll på QSRS.
Mötte upp emelie där kl 19 och samtidigt träffade vi Fanny och Sara. JÄttetrevlligt hade vi :D
jag käkade klassikern räksallad, och det var precis lika gott som det brukar!
efter att vi käkat och drucktit några mojitos satt vi och tjötade med joel, lars och peter..mycket trevligt!
vid 11tiden var jag tvungen att cykla hem, skulle juh faktiskt upp på spännande äventyr på lördagens morgon ;P
puss

bilder ifrån mitt kalas och dressinturen

en riktig svensk sommarkväll fick vi njuta av!
grillat är gott!
min fina vän Ronja
en av två tårtor, denna har bella gjort! smarrigt!
Birgit trampar
Farmor trampar
Det var superbra väder, och hur mysigt som helst!

18 torsdag

hejhej!
Idag har jag jobbat emellan 12.30-18. sen drog jag nästan med en gång in till stan för att möta upp emelie. Tillsammans tränade vi på erlandseröd, visst är vi duktiga!?
När jag kom hem igen hade mamma gjort i ordning en skål med jordgubbar...mumma!
nu skall jag faktiskt sova, för imorogn blir det full rulle :)
puss

17 onsdag

Hejhej!
Idag sov jag fram till omkring 11tiden..fatta gött eller!
Sen grejade jag endel hemma, måste juh hjälpa till nu när man tänkt bo här en bit in på augusti :)
Vid 5tiden åkte ajg in till stan och tog en fika på KK (Kaffekompaniet) med henke. Sen åkte vi upp till Nordby därför att jag och Emelie behövde shoppa lite kläder. Blev en del fina grejer faktiskt!
efter det gjorde jag inte så mycket mer än att läsa min väldigt braiga bok :)
puss

RSS 2.0