nu det är bra!

jappps, just nu utspelar sig livet från sin rätta sida! jag sitter och läser kändisbloggar på datorn och henrik städar HELA lägenheten samtidigt som han tvättar ett antal maskiner :D
varför kan det inte alltid vara så?
ikcäll blir det helt otippat party med louise på kp! puss

sömntuta

hejhej

denna veckan har bestått av massivt pluggande och en del tränande. har åkt hem efter föreläsningarna  och suttit hela dagarna hemma och pluggat.
idag hade vi inga föreläsningar vilket resulterade i att klockan var 8minuter i ett innan jag vaknade :P

nu blir det till att fortsätta med livet! skall klura ut en ny löprunda tills kl sex.

hejhej

ruskigt

halloj!

sitter i det så kallade datarummet i min lägenhet på sommarro och myser tillsammans med spotify och x antal räkneuppgifter. så skönt att veta att jag har fullt upp ända tills i januari.. :S ooh yes! fan..
aja, inge att göra mer än att räkna, räkna och räkna..

finns inte mycket energi att hämta ute heller, tror aldrig jag upplevt så mycket regn som det kommit detta år..

bara så alla vet så kan jag tala om att h(L) = K(L) / (V^2/2g)

puss

helgen

hejhej!

skall försöka sammanfatta helgen som varit :)

I fredags julpyntade jag som sagt hela dan typ, blev jämt gööör bra, som man hade uttryckt det här i värmland!Lördagen började med ett träningspass, blev inte jätte långt men poängen var att komma ut och röra lite på sig, har juh inte haft mer än en ynka soltimma på en månad..så när solen sken i lördags och jag skulle möta lillasyster på tåget vid 11 tiden så tänkte jag att det var lika bra att slå två flugor i en smäll :I

efter lite duchande och lagande av diverse hemma gjord pizza vart det till att ta bussen in emot stan! shoppade och gick i affärer fram tills en 4..
Sen var det hög tid att åka hemmåt och börja förbereda inför kvällen! hade bjudit hem diverse vänner och vi bakade lussekatter, gjorde kola och drack olika sorters glögg! super mysigt!

kvällen avslutades på BK, mumma!

i söndags vart det inget slö sovande inte..blondinbella skulle juh gästa mitticity, så det var bara att dra på dojerna och traska dit! :) fikade lite och shoppade lite mer med bella.
på kvällen skulle bella träna, 15km. jag bestämde mig för att cykla med henne, så hon inte sprang vilse och så fick jag juh själv lite motion :)
sen såg vi på "vem kan slå filip och fredrik" och "bridget jones dagbok"

Idag var jag först i skolan och sen efter det hann jag och bella gå på stan tills klockan 4 då hon åkte med tåget ner emot västkusten.
En mycket rolig helg med syrran på besök! hoppas det inte dröjer ett år tills nästa!

nu skall jag dra mig emot den härligt mjuka kudden! sovgott!

I löve the juletid..

Det finns helt ärligt ingen högtid som jag ser så mycket fram emot som julen..folk tycker jag är knäpp som i oktober börja prata julkappar och lyssna på julmusik, menmen sån är jag :)
Gissa vad jag gjort idag då? haha! ... julpyntat så klart! måste säga att jag är mycket nöjd! henrik däremot kommer antagligen få kväljningar så fort han kommer innanför dörren :P

tentan idag gick nog helt okej, är lite förbannad på mannen som "inte hann" göra en svår tenta..det märktes verkligen att han stress gjort den, en massa fel överallt..hoppas och tror att ett godkänt inte skall vara allt för långt borta iaf.

kunde inte låtabli att dela med mig av denna bild, det är julafton 2003 som vanligt har vi landat hos farmor efter en dags turnerande emellan släkten. Pappa blir övertalad att vara tomte och bella vill hjälpa tomten precis som när hon var liten :D



puss på er!

Grattis far!

HejHej!

idag fyller min käre far hela 50år, men han ser inte ut att vara en dag över 40 :)
har avtalat med mamma att hon skall ringa så jag får sjunga lite för han, de är juh nämligen i THE US AND A ..

har varit i skolan idag och tenta pluggat det sista inför tentan i morgon, plus haft en redovisning som vi fick mycket beröm för :) och sen drog jag ut och sprang lite!

nu skall jag laga lite käk!
puss

allåallå emliga armen

men tja!

idag är allt på tipptopp, skönt med några sådana dagar ibland!
har inte precis gjort någonting kul idag..var i skolan från 8-17 och tentapluggade och sen vände jag i princip i dörren när jag kom hem, tog en löparrunda = super härligt!
sen lagade jag o henkan korvstroganoff mummakardemumma!

humöret är iaf på topp! på fredag är det tenta och på lördag kommer bella och då blir det glöggkväll med lussekattsbak!

hejsvejs

silvatrofén

hejhej!

igår vart det till att dra iväg med 07.00 tåget till uddevalla för att möta syrran som stod och väntade utanför kampenhof. vi körde iväg till TC som var på Ramnerödsskolan.
jag och maria sprang emot kajsa o bella, en liten intern kamp :)
de gick bra fram till tredjekontrollen, sen bommade vi lite och då kom dom ikapp oss :P
menmen, jag tyckte vi kämpade på ordentligt efter det men det räckte ändå inte hela vägen in i mål! tyvärr!
är iaf otroligt nöjd, har fått ett ordentligt träningspass om inte annat och mitt och marias teamwork fungerade som vanligt helt fläckfritt :)

kom hem igen vid halv nio helt död! somnade med tvn och alla kläder på vid 10 snåret och vaknade runt halv elva idag.. :P tror jag gjorde ett klokt beslut i att inte dra med ut på krogen!

nu snart skall jag och henkan testa en ny rutin, veckohandling, hoppas det blir en succé!

kram

fredagsmys

hejhej!
dagen startade väl sådär, hade planerat en heldag i bibblan men kom helt enkelt inte upp i morse, var så sliten! isf att komma till biblan kl 08.00 var jag där 10.30..jag björn och patrik gick igenom gårdagens labb, och försökte bli lite klockare, vilket jag faktist tror att vi blev.. :)
har kännt mig trött och haft huvudvärk precis hela dagen och nu är inget undantag..hoppas det känns bättre imorgon för så skall jag upp med tuppen 06.00 och åka med tåg från karlstad till uddevalla 07.00. skall nämligen springa silva trofen med maria :)

för er som är intresserade, 50-åringen lever livet i CA.. finns att läsa på resedagboken.se under marithaotomas

nu blir det filmtajm, henkan har en massa förslag här..

pusshej

sovgott

hejhej!
tänkte bara dela med mig av en låt som varje gång jag hör den får mig att tänka på en speciell stund med min lillasyster! en lillasyster jag älskar med hela hjärtat!

sovgott alla ni med underbara syskon!


skrajjigt

tjotjo!

kan för första gången gjort en "transaktion" ? / fondbyte? helt själv över la internetet.. :)
hade mkt liten fond som inte alls gich så som swedbank damen menade så jag bytte, tror jag  :P får se imorgon om det hänt någon..stod att det skulle ta en dag :)
hadde varit gör skoj om de funkade, för så kanske drömmen om att bli rik en dag går i uppfyllelse :P

nu skall jag ut och motionera! hade göttans

snabb repris

tjotjo!
har helt glömt bort att jag juh också har en blogg.. :P
helgen som var tillbringades men henkan och hans familj. i lördags var vi på venissage för hans ena storasyster ylva storm. hon är erkänd konstnär och extremt duktig! :)
efter vennisagen åt vi fars-dag buffé på alsters herrgår och sen åkte vi med lars upp till lobråten där vi stannade tills på söndagen! en mycket lyckad helg!

veckan som varit (mån-ons) har varit full med plugg, och det kommer även vara så i morgon och på fredag för nästa fredag är det tenta dags igen.

om det finns tid, ta och lyssna på den här tjejen..hon är min nya idol!



//puss

onsdag

halloj!

idag var det ännu en dag i skölan, mycket interesting!
fick reda på hemtentan idag, fick 31/32 poäng, jag är otroligt glad :D
8p till slut tentan är det bara behövs en ynka poäng för en 4:a i slutbetyd på denna del!! gött!!

happs, nu blir det definitivt mat!

// kram

tisdag

hejhej!
dagen idag har sett ut precis som alla andra dagar, upp tidigt och plugg tills sentsent på eftermiddagen.
mammsen och pappsen åkte idag till carlifonien och skall vara borta i en sådär tre veckor, avis!
har haft världens sjukaste diskussion med tille och maria idag, handlat om allt emellan himmel och jord, sjuukt intressant och roligt!
anmälde mig till maskeraden idag och tror nog faktist att jag bestämt mig för vad jag skall klä ut mig till :) kommer bli sköj!
 längtar otroligt efter jul och lite andrum..men som det ser ut nu kommer vi ha massor att göra veckorna efter jul, vilket betyder massivt plugg under jul = inte alls speciellt roligt! får väl försöka beta av så mycket som möjligt innan..

nu skall jag o henke ut på promenix och samtidigt fixa granris, dörren behöver nämligen en julig krans!

//puss

måndag

uuujj vilken träningsverk man har! axlar, armar och rygg fick sig en rejäl omgång igår.
idag har jag pluggat industriella energisystem jiiiiha! :)
just nu tvättar jag faktiskt, skall bli gött med lite rena kläder. har massiv beslutsångest över maskeraden på torsdag! temat är "ursäkta jag har kommit fel" finns juh massor att klä ut sig till då, men vad skall man välja?

//puss

halloween

hejhej

halloween kom och halloween gick..har inte gjort speciellt mycket spektakullärt :)
maria kom i onsdags och åkte i fredags, har varit super mysigt!
Idag har jag spenderat precis hela hagen ute hos Malin och Andreas och hjälpt dem med deras renovering, mycket skojjigt!

//kram

RSS 2.0