lidingö och entropi..its my life

tji!
i helgen drog jag till sthlm, eller ja först till örebro där jag fick vänta på eurostop i 1,5 timmar på en mycket försenad strömstad löparklubb buss. Hoppade på bussen och vi kollade på ronny&ragge hela vägen ut till lidingö, skit kul?! eller inte kanske :P
Fredag kväll fick jag reda på att jag klarat tentan ja skrev en vecka innan, gött! men ja, de var precis G en riktigt skitig tenta! jag och bella delade hotellrum vilket var mysigt, lite kvalitetstid med syrran var länge sedan.
Lördag upp kl 06.00 starten på de 15km gick 10.50 och jag var väl imål typ 1.40 senare (vet inte tiden helt).
Helt okej nöjd, inte med tiden, men med att det faktst kändes rätt gött under hela loppet!
Lördag kväll blev det (som vanligt) käk på k-15, en restaurang i närheten av smeten på stureplan. god mat iaf!
söndag upp 06.00 in i duchen för att försöka vakna till, jag och bella hade besämt oss för att vara på frukosten tidigt och bara sitta och njuta av all god mat som man inte kunnat äta morgonen innan pga loppet :D
ja, dagen gick mest till att hejja på alla de yngre SLK:arna och sen var jag tillbaka i k-town igen!

Vi har börjat med entropi i termodynamiken, vad det nu är? :P kan räkna påt och allt sånt med att förklara vad det är, nej de kan jag då inte..eller jo ett mått på oordning..klokare? nej, tänkte väl det..
har tränat idag och det var fortfarande egrann stela muskler i kroppen.

nu skall henkan ha pengar för månadens hyra, så de e la bara att föra över lite då :D

hejhej

söndag

hejhej, idag har jag inte gjort ett skit förutom att förskt streama speker ljudet ifrån långdistans sm i orientering som gick i strömstad i helgen..funkade inte alls bra..så då bestämde jag mig för att träna lite så jag drog till gymet och körde helt slut på mig :)

ja, det var söndagens bedrifter det, nu blir det att läsa lite mer i "luftslottet som sprängdes" tredje boken i millenium trilogin..

hade gött!

lördag

hejhej, lördag idag!
Halsen är precis den samma som igår, trots mycket ekologisk apelsinjuice. filmen igår var bra men inte lika bra som första filmen. vi var och åt på en god mongolisk restaurang innan, najs!
idag skall jag och henkan ta oss en tur till stan, vädret är underbart!

see ya

lack of interest

tji!

har de senaste två veckorna begravt mig i plugg för dagens tenta..vad fick man fördet? inte ett jävla piss.
kunde ingenting, tentan var helt väärdelös och speglade inte vad vi gjort de senaste 4 veckorna utan snarare lite random från de första veckorna i ettan.
nu lägger jag nert! (iaf tills måndagen?!)

ikväll blir det bio med syrrorna, stieg larssons "flickan som lekte med elden". hoppas den är lika bra som första filmen!

håller på att bli sjuk också tror jag, har swiine ont i halsen..perfekt tajming till lidingö som är nästa helg..tror jag skall gräva ner mig i mina "tycka synd om mig själv" tankar och stanna där ett slag.

nu kommer henrik med dagens mkt sena lunch, en macka!

puss


träningsvärk!

holabandola!
har varit riktigt duktig och tränat på ordentligt! i söndags blev det kontrollplock (18st) på sommarro/mariebergs kartan, måndags ett core pass och igår ett ordentligt kondis pass med afrodans! I morgon blir det mer orientering på marieberg med ok tyr och sen tjejfest! :)

just nu är chris brown såå sjukt bra, hittade ingen där låten började direkt menmen..




Plugger går långsamt frammåt, vi har aldelles för mycket för att hinna met.
Henkan var jättesöt idag och lagade mat åt mig idag! mums!

Nu bär det iväg emot sömn, hejhej

plugg och ol

idag har jag varit riktigt duktig och pluggat hela dagen! puh..! nu skall jag stax dra iväg på lite orientering som ok tyr har idag, mycket kul!
hejsvejs!

kabelfylla?!

tjosan! sitter i skolan efter en  två timmas lektion som bara tog en och en halv timma, soft!
Är kissenödig, och skall snart åtgärda problemet, men först är det mest praktiskt att kolla igenom internet.
ikväll är det flottrace utanför operna här i karlstad kl 18.00 är första start, najs!
Det har inte hänt så väldans mycket sedan igår, så det är som det är. Skall bli gudomligt skönt med helg! tror att mamma och pappa (bella?) kommer upp någon dag i helgen med diverse kvarlämnade kläder och prylar samt min mycket efterlängtade cykel :)
Vår nye hyresvärd ringde på igår och frågade om och hur vi fick internett, hans son som flyttat in precis över oss hittade nämligen ingen nätverkssladd ifrån dosan som bredbandsbolaget kopplat in på väggen..någon har snott den. om man nu nödvändigtvis måste sno någonting, varför en sleten nätverkskabel på typ 4meter? kanske kan inbringa 20kr i plånkan...!??

nu börjar det strax regna, crap!

hejsvejs

grillkväll

tjo!
Idag var det skola och plugg emellan 08.15-16.00 sen var det hem och kläda om till nollekläder (grå t-shirt och aprikosa overalls brallor) tog bussen för andra gången ida upp emot universitetet och var med på dagens nollning. Vi grillade byggde lite på våra flottar, som aldrig kommer att flyta, spelade kubb och lekte lite lekar. nu är ja back at sommarro och skall strax in i duschen för att sen krypa ner under täcket och nanna :D

kommentera mera!!!
hur har din dag varit?
vem är du som läser?
är det ens intressant att läsa mina inlägg?

Imorgon blir det flottrace och det lär bli en höjdpunkt! bilder kan väl förväntas komma typ på fredag!?

sov så sött

RSS 2.0