måndag

Hejsan!

var ett par dagar sedn jag bloggade, så jag får nog göra en liten sammanfattning av vad som har skett hittills.
Vättern gick bra, vi kom runt! Fantastiskt tråkigt kan jag lätt erkänna att det var och målgången var ett antiklimax som heter duga. Hur man kan ha ett så dåligt mål på en så stor, lång och jobbig tävling föstår jag inte.
Själva loppet var en rdentlig berg- och dalbana, jag var redigt knäckt de första milen men bestämde mig för att bara bita ihop och trampa på. Det gick bra :)
Efter vättern blev det inte många knop här hemma, sov mest och grejade lite med mitt exjobb.

Midsommar firades som vanligt med släkten i Lång-ed, så kul! Vi åt god mat, dansade kring midsommarstången, lekte lekar och sjöng en massa sånger och snapsvisor.

Igår drog mini5dagars igång, det gick inte alls för min del...benen var som kokt spagetti och de tog ig knappt framåt. Jag blev inte helt oväntat sist. bra jobbat där! Som tur är får man räkna bort en tävling så jag får nog försöka springa på lite bättre idag om det går. klart att det går!

försökte mig på att förstå symaskinen jag fick i födelsedagspresent i morse, det gick sådär..enligt farmor skulle raksömmen inte fungera, men det gjorde den i början..dock var maskinen fel trädd. Efter att ja trätt om den ja då ville såklart inte raksömmen fungera.. typiskt! Får nog knalla iväg och lämna in den någonstans.

Vädret idag är disigt så det blir nog en tur på stan hoppas jag, mikan skulle dyka upp runt 11.

pok

Rösta på min dårå!

Mina designade klänning på NELLY.COM

pre vättern

Hej!

Ett par timmar kvar tills staren går 22.50..nervöst och mycket bubblande känslor i kroppen. Synd att jag inte har en mer avancerad mobil då hade jg kunnat mobilblogga på min väg runt sveriget näst största sjö..

hoppas ni får en fin helg.
pok

tordag

Hejsan!

idag är det torsdag, hittills idag har jag: vaknat vid 07.00. ätit frukost. skickat iväg johan till jobbet. Sökt jobb. Bakat muffins. haft besök av mikan och hennes H. fikat. Blivit tejpad i nacken...och så var det realtid. Nu skall jag jobba lite på rapporten innan det är dags för lunch, måste sedan iväg till biltema och fixa lite sista-minuten saker inför imorgon. För det är imorgon det gäller/smäller..30mil på min kära cykel som jag försöker bli bra kompis med, lyckas väl sådär..
Usch vad jag är nervös, har mentalt förberett mig på att det kommer bli det värsta jag gjort i hela mitt liv..överlever jag är det en bonus!

Ser mest fram emot när det är över och längtar tills på onsdag då det blir tårtkalas för lilla mig på min 23årsdag, ni är alla välkomna förbi en sväng på em/kvällen..om ni dvs är sugna på tårta :) 


Förra årets tårtkalas

pok

måndag

Tja!
Opponeringen gick bra åt båda hållen och lunchen efteråt med klassen var lite vemodig med som tur var var malin och lille Isac där för att höja stämningen rejält! :)
Fredagens morgon vart tidig då vi som gjort exjbb för Asko skull ner och presentera för företaget i Vara, det gick bra men var lite nervöst. Fredagens kväll gick i trötthetens och frustrationens tecken, hur svårt skall det egentligen vara att skruva ihop möbler?
I lördags kom mor, far och farmor på besök vi fyra plus monika, rolf och såklart johan käkade smörgåstårta och marängtårta som jag och monika komponerat. MUMS! kvällen bjöd på grillning på den fina elgrill jens och ida hade med sig i inflyttningspresent :) ett låångt cykelpass hann jag och ida också med under morgontimmarna.
Söndagen bjöd på sprint-DM i Deje, kul! gick sådär gjorde ett dåligt vägval och var inte direkt pigg i benen efter cykelpasset..men bättre gick det för emil, rolf och johan som kammade hem guld, guld och brons!!! Grattis grabbar! efter middag och en tupplur begav jag och johan oss mot löfbergs lila arena där vi mötte upp; emil, hanna, sofi, malin, monika, rolf, ida och jens. Gladiatorerna hade inspelningar i LLA och det var kul och intressant att se hur en inspelning går till :D
Galet trött efter en smäckad dag var det skönt att komma hem och sova. idag måndag fixar jag rapporten och tvättar.
hoppas ni alla haft en fin helg.

pok

nära, nära

..imorgon är min sista officiella dag i skolan, känns jätte konstigt. Ännu mer konstigt kommer det nog kännas på måndag när jag inte längre har en skola att traska till..vad skall jag hitta på.. skriva en bok? :P

nu skall jag iaf sova, det är = sant

pok

en vecka plus en dag senare.

okej, jag vet..say no more!

vad har skjedd da?
I tordags åkte vi till Dalarna och Mora/Rättvik för en helg med elitserietävlingar/publiktävlingar. För mig gick det ganska bra. Är nöjd med tordagens lopp och ganska nöjd med lördagens. 
På Lördag åkte vi hem och söndag plus måndag har ägnats åt flytt. ÄNTLIGEN börjar det se ut som att ett slut finns inom räckhåll och det blir galet bra här på Klara!
Samtidigt med allt detta har exjobbet inlett sin sluttamp och imorgon skall jag och mina andra klasskamrater redovisa inför mängder utav folk, men det skall bli kul..jäkligt kul! På torsdag är det opponering och sedan mina vänner har jag tagit min examen!
Examenspresenter kan skickas på posten eller lämnas på seläter.... ;)
Nu blir det en bildkavalkad, enklast så!

Innan Långdistansen i Mora


Stor ätaren!


I väntan på Grillen. Galet fint sommarväder bjöd Röjeråsen på.


Petra, Monika och Johan med Siljan som bakgrund efter att ha bestigit ett mycket högt utsiktstorn i Rättvik.


I am invincible


En riktig "höjdar puss"


Varför inte åka Rodel baklänges upp för en slalombacke??!


...Jo, för att sedan kunna åka ner igen :)


Fotbad i Siljan!


Åååå Hopp!


En vanlig dag med familjen W.


Varför inte?


Man måste spela kubb på sommaren, men att vinna det är fatiskt inte lika viktigt..eller?



Underbar Tallhed sprang vi i.


Redo för ett dopp i Lesjöfors på vägen mot Karlstad. Johan, Jag och Jens


Först ut; Dunderkulan


Efter Dunderkulan kom den mycket
graciösa hopplahästen..


Sist ut; Jesus, som hann med ett par steg på vattenytan innan också kan beslutade sig för ett bad.



Bella Joinade på grillmyset senare på kvällen.


Trött och Sliten tjej.


Grillat är gott!


Jens och Karl


Kubb igen :)


Efter en dags flytt och en dag inne på IKEA tog jag och johan en frukost på vår bästa balkong..*jäsp






Det var allt från nu, bilder på lägenheten kommer..annars kan du juh faktiskt komma hit och hälsa på. Vem vet det kanske finns någonting smarrigt i skafferiet!?

pok

RSS 2.0