kräftan is the shit!

sju orsaker enligt mej då att bara älska kräftan

livlig fantasi
oordentilg
romantiker
släktkär
lyhörd
pysslig
moderlig

..och sju bara för att det juh faktist är ett "magic number" ;P

dramaqueen..andaverystupidone

tjenare halloj!
ja..då var hela julen över med brak och dunder..hum det känns så...överreklamerat med jul..fast jag ÄLSKAR traditioner, kräfta som jag är.. :P
aja, fick en ny camera så det var juh latjo..eftersom ajg verkligen behövde en :D
sen hade pappsen köpt biljetter till hela familjen på både bruce springsteen och mama mia i gbg i sommar så det blir väldans latjo! :D
oooooch jag saknar min henrik..omg! jag som inte brukar sakna folk och inte vara hemsjuk heller..something is happening..spoooki!
tror att de flesta uppskattade min julklappar..gjorde iaf mitt bästa, som vanligt + att jag var stand in för tomten, han har juh så många att besöka att jag beslutade mig för att göra lite volontär arbete.. ;() skall lägga upp en najs bild på det så småning om =)
mehn, juldagen...jo men vad skoj vi hade fram tills att min mobil var borta..ååååå..klantig jag är! har juh inte direkt råd men en ny heller, så det får helt enkelt vänta till asien..men har en väldigt gammal nu som jag skall använda..och har beställt ett nytt simkort också..men så klantigt! och varför har ingen lämnat in den!.. men det var väl någon som hittaden och tänkte "mehn så bra, jag behöver juh en ny mobil telefon! perfekt!" och så plopps ner i jackfickan..och adjö michelle.
alla bilder, alla vackra sms och alla nr helt borta! + mitt hemma gjorda pilgrim mobilsmycke.. buuh!

usch en dag av ångest, och precis som alla andra fick jag städ mani och städade mitt "nästan på gränsen till sannering objekt till rum" inte helt klar..och kommer nog defentivit inte göra det klart i morgon heller, om jag känner mig själv rätt..så det får helt enkelt vara tills nästa gång jag drabbas av akut ångest och måste städa..hoppas det dröjer! :P
ha det iaf! pusspuss

panikångest!

helvete..jag som inte skulle köpa så mycket julklpappar i år..gaah! vad har jag gjort!? lånade robins bil och tog med mig emelie till mordby för att handla (alias nordby då va) och ja, det första jag gör är att bränna av 650 spänn på kläder till mig själv..var det nödvändigt..hum.. njaoo..jag har andra kläder att ha på mig men ingenting nytt och snajsigt..men nej det var inte nödvändigt!
och sen hade jag tydligen ingen bra julklapps inköps plan tyckte emelie, jag tänkte typ, ääh men vi tar det chill och ser jag något som passar/ är fint köper jag det..men ja..helt plötsligt blev hela mordby totalt orintressant! jag hade ingenaning om vad jag skulle..........
(fick precis en lektion i flygplansbygge av min far! han har det som en ny hobby nämligen jävligt duktig är han också! "ett flyplan har juh 3dimmentioner michelle!" "jaoo" "det kan juh flygar såhär, såhär och såhär" "jaaa jag vet det!" "jasså okej, kanske skallta med ditt plan till farmor?" "jaa, funderar på det!" "faaaast det skulle juh bli väldigt blåsigt" "mmm" (jag fortsätter blogga) "godnatt"
okej, så jag fortsätter där jag så förtvivlad slutade....köpa, fick en redig utskällning av emelie, man måste skriva listor michelle, man måste tänka ut innan vad man skall köpa!" okej, jag vet det..men varför kommer jag aldrig ihåg hur nollställd man blir när man bara går och letar efter vad som hellst egentligen..för då blir det där vad som hellst inte alls verkligt, utan det känns lite som att man faktist har skrivit en lista och letar efter något specifikt, men man gör det juh inte..hjärnan bara är messed up totalt!
nu har nordby blivit mordby, för all ångest den ger oss konsumenter!
Jag hatar julen!... nej, jag hatar julhandeln! julen är ju värdelns bästa hödtid juh! varför förstöra den med julklapps ångest! fan ta er svensk handel och näringsliv!

aja, imorgon blir det iaf dalsland, och det blir skönt! mysigt! kommer vara ifrån datorn tills på humm..juldagen typ..men, ja jag hör av mig så fort jag kan helt enkelt!

hade också personalfest, har jag helt glömt att berätta om, det var bara VÄRLDENS BÄSTA FEST! helt grymt bra! pussokram till alla som var där och var super fina och alla som fixade och grejade och allt! julkul verkligen!

komigen

guud vad trött jag är jämt! jag har säkert någon brist på någon vitamin..för så här brukar det väl inte alltid vara?!
nästan varenda dag sitter jag och kollar upp grejer inför resan, men jag kommer alldrig nästan fram till någonting..känns som om jag först måste boka tåg biljetterna för det..och det kan jag inte göra förrän 40 dagar i förväg..hum..menmen..
det är typ 70 dagar kvar nu så jag har 30 dagar inna jag kan boka.. :D går sägert väldans fort! måste försöka få med mig någon bara.. =) vad gör ni alla där ute?! puss

listan

haha jag kom på mig själv skriva en lista över saker som ajg måste få gjort ifall jag är ledig i morgon..vilket jag juh faktist bestämmer helt själ..knas!

visa
städa
redigera
julpyssla
budgetera
hämta pass
bränna julskiva
fixa inför pe. fest

har en del att ta tag i då..lyckades till och med skriva dem i tripp trapp trull..haha pusssss

grandma


image27

snart kommer vi lake lax

jävla konsum tanter

hö, handlade på konsum idag 500spänn, fan jag kunde ju ha köpt en ally mcbeal säsong för det.. :(
har iaf bestämt mig för att allvarligt skjuta hjärnan åt sidan..och de funkar kanonan..iaf just nu.. :P
skall också försöka få med mig jontee ut på en tur i skogen de hade jag tyckt mycket om..frisk luft och gott sällskap! oho nu får jag la posta och dra till sängen, trots att jag sovit hela dagen nästan är jag tröttelitröttans.. :S kan också behöva sömn inför helgen som kommer bli allt annat än vit.. :P
puss alla ni som läser..

trams

nu har jag varot arg på mig djälv i flera dagar, det är juh inte speciellt kul..kan inte få ihop tankar i hjärnan..och det blir bara kaos av allting när jag försöker..skall försöka hitta änden men den känns så otroligt långt bort just nu.. :( aja, det löser sig väl..försvinn bara ur hjärnan så är det fina linan..
kladdklaaaaad!

Faaan att inte amanda vann idol, hon var juh helt klart grymmmmmast! skall empati köpa hennes cd när den kommer! :P love you puss

workaholic

förövrigt om det är någon som undrar har jag inte haft tid att skriva här..allting eller mycket av mina tankar finns dock i tryggt förvar i min alldelles egna dagbok, som jag faktist fått av emslem! :D love you! puss

stupid me..

jaoo, så var man här..med val, val som leder till brustna förtroende, sårande hjärtan och en massa tårar..funderar starkt på att lägga upp allt jag skrivit genom året, men vem skulle orka läsa? jag gör det ju inte själv..
varför håller du inte bara käften och lämnar mig ifred? jag hatar juh dig, eller jag borde iaf göra det.. men ändå lyckas du.. dame it! dame me! stupid me! oho..jag behöver min extra hjärna emelie..hon vet..hon kan och hon förstår mig..det är tur jag har dig du..
nej, verkligen ingen höjdar dag det här..imorgon blir det inte heller, men jag ser kanske slutet på mörkret långt där framme..juldagen?! haha, eller det är nog bara dimman jag ser mig själv göra entre i som lyser upp tillvaron :P
fan, har juh massa julklappar kvar med..och jag som skall spara pengar..hum..försöka vinna på triss imorgon kanske?! jajemen..
usch! jag vill härifrån, jär det verkligen ingen som kan tänka sig att följa med!? jag vill så gärna ha en axel att luta mig emot, när resan bär av emot nya länder..


image24
 

RSS 2.0