miss you

idag har jag haft det lite tråkigt..så jag letade igenom min mapp med bilder, egentligen skulle jag från början skicka filmer till emelie men så hamnade jag i min picture mapp och hittade ett kort från våran klass 3nvs klassläger..guuuud så kul jag hade! :D och solen bara strålade som aldrig förr! jag vill inte tillbaka till gymnasiet med massa läxor prov och stress..men ajg vill tillbaka till att träffa sin kompisar varje dag i skolan och ha sådär jättekul tillsammans! för jag och vi hade verkligen roligt tillsammans! ;D oho vilken idé jag fick nu.. :P

image23

ronja emelin totte och marcus fixar en väldigt mysig hög tillsammans på bryggan vid en sjö någonstans i bullaren! :P oj så jag skrttade..

taizé - 03

Oho..jag fick llite bilder från Fredrik..han hade tydligen fått en cd med massa bilder från vårat konfirmationsläger i frankrike, taizé..jag däremot har bara fått en film..och den hade inte fredrik trodde han iaf.. :P

image19

Aldrig har det varit så kul att diska.. :P

image20

En trång liten sidogata någonstans i frankrike

image21

vad kul vi ser ut att ha eller hur johanna?! :P

image22

landskamp!! antingen emellan sverige - tyskland eller sverige - england, någon som kommer ihåg resultatet kanske?

jobb..handling..sm

okaj..nu har jag styrt tag lite i mitt jobbletande! jag ringde till Spa hotellet.. and I got a jobb.
nu borde jag ju vara väldigt nöjd med mig själv eftersom jag lyckats både söka och få ett jobb..men...än så länge är det bara "extra" något som jag hoppas att jag kan ändra på..men tänk om dom inte behöver mig mer än ibland?! då måste jag ju lixom söka ett jobb till.. :S seeegt! precis som alla uppdateringar man måste göra på msn.. seegt!
idag har jag varit lite med emelie och illustrerat en trädkramare, det var blött och smutsigt men kul! sen åkte vi och handlade och jag fick klart för mig att ingen normal människa skulle handla de grejer som jag slängde upp på bandet: 1paket minimjölk (den är mkt godare än vanlig mjölk), 1 halv annanas (mums!), 1 bit brieost, 1 bit vitlöksost (smarrigt till kvällens film), 1 vanlig påläggsost, 1paket kalvsylta (något av det bästa på julbordet, varför bara unna sig det på jul?!), 1 bit kassler, 1paket creamfraishe, 1 paket lätt grädde (detta var till min och mammas "spagetti med kasslersås"), 2 paket choklad (det här var mest till mamma, hon gillar choklad)..jag tykte inte det var sååå konstiga grejer jag köpte..men emelie skakade bara på huvudet när hon lassade upp en tidning och tre paket mjölk.. :P
Var på SM i går, det gick..jaoo sådär..eller jag är ganska nöjd..men ändå inte..jag hade kunnat springa snabbare..men jag vet inte om det hade gett mig en biljett till finalen, så därför är jag ändå nöjd..men jag vill ju alltid göra så bra ifrån mig som möjligt och jag vet att jag kan bättre så därför är jag missnöjd.
Menmen..får ta nya tag :D
seee you!

svampskog

ihelgen eller rättare sagt söndag-måndag-tisdag var jag stina elin och agnes, på hjerterud..agnes stuha i dalsland, utanför Mellerud..
Jag har varit där en gång innan så jag visste vad jag hade att se fram emot och det blevprecis lika mysig som jag hoppas på! =)
ingen stress eller måsten utan en låg sovmorgon följt av lite stö i centrala mellerud och sedan en jättegod middag..( rökt lax, klyftpotatis, och en jättegod sallad + gott vin) sen gick vi en tur i skogen och letade lite svamp..men vi hittade inte så mycket, men det var bara så skönt att ströva omkring fritt och nynna lite på låtar och hitta på egna.. =P sedan spelade vi när och fjärran spelet, det var väldigt lärorikt men blev lite segt eftersom vi var ganska trötta och skulle upp tidigt på tisdagen för att jag skulle hinna till jobbet i tid..
Sa hejdå till agnes, känndes som en perfekt tur att göra tillsammans nu innan hon åker..men det kommer att bli väldigt tomt utan henne.. :( men jag får helt enkels skicka kort och verkligen verkligen försöka ta en liten mini semäster ner till spanien..iaf en weekend..om det finns någon billig.. :P
jappp..har varit på personlafest nyss, mycket trevligt var det, synd bara att jag är trött och sliten annars hade jag henkat på dom andra en liten stund till!
SovGott! puss

RSS 2.0