pingsthelgen

Här kommer bilder ifrån gårdagens grillkväll och utgång samt dagens solpromenad! :D



Jag agerade DJ



Jag och Jonathan på Glada Ankan!



Jonathan och Henrik på Arenas uteservering



Skall ut på en promenad i det härliga sommarvädret!



Jag lekte fotograf ute på flygfältet..



Några obligatoriska hoppbilder blev det såklart ute på landningsbanan :)

PS. min mamma skickade mobilbilder på syrran som har bal just nu..ooh jag har väldens vackraste lillasyster! skall se till att lägga upp bilder när jag får  ordentliga bilder! DS

// puss michelle

vackert väder = grillväder!

alldelles strax skall jag grilla! mums! :)

puss

nähä

är det bara jag som inte tänker på andra än mig själv hela jävla tiden tro?

plugget är sååå tråkigt! strömningsmekanik tenta på måndag nästa vecka och det känns väl helt okej..men miljökemin däremot fyyyy!! kommer krävas a lot of plugg ifrån mig..men aja..det får la gå!

älskar dig mitzuno, min underbara älsklings katt!

plugg

Sitter i skolan, har varit här sedan strax före tio..vilket känns i både huvudet, magen och ryggen...men om 1,5 h är det nollemöte, skall fördela faddrarna idag och det GÅR INTE att missa!! så det är bara att härda ut. har extremt ont i ryggen märkte jag precis när jag skulle resa mig och gå på toa..blir nog till att försöka mjuka upp den ikväll med promenad och massage!
Vet inte hur många instuderingsfrågor jag skrivit till miljökemin fram till nu, men jag kan säga att det är ett par..usch ser inte fram emot att lära mig svaren på allihop!

bara tre kapitel to go, yeah!

hejhej

måndag!

hejhej!
skolan idag från 9 till 6..oooh ja..kommer bli så fram tills tentorna nästa vecka!
varit extremt produktiv idag :) BRA!!

jag och henke tog en lååångpromenad idag på dryga timmen, mycket härligt!

nu är det sängdax, men först ryker det sletna nagelacket! :)

pernilla, hur går det?

kraaaam!

campusfest

japps igår var det den omtalade campusfesten, skulle uppskatta att det var typ 1000pers där..mkt roligt! glömde såklart kameran hemma så det blir inga bilder :(
Är swiieen hungrig.. så nu blir det till att fixa käk! :)

hejhej

fredags mys?

Vad har hänt egentligen? det är fredagkväll och inte en enda bra film på tv.. hepphepp..tråkigt som tusan!
här kommer iaf lite bilder ifrån förra helgens Göteborgsvarv :)



Pappa och Peter före start!



Hazze sprang inte men han hejjade



Jag före start..nervöst!



Strömstad löparklubbs kill esse :) Marcus, Henke, björn och Micke (sittande). micke blev andra svensk in i mål!



Sofie och kompis hejjade också på!



Micke syns i röd SLK dräkt precis bakom eliten ifrån bla kenya..

Fick tyvärr ingen bild på mamma pernilla och bella som också var med. Får ta och ta fler kort på er nästa gång!
 
pussokram

änglar & demoner

hejhej!

idag var det omtenta i strömningsmekaniken, och det känns bättre än efter förra tentan..hoppashoppas att jag klarar det!
efter tentan tog ja en lång lunch, sen skrev jag intuderingsfrågor på miljkemin till förbannelse..kl 17 var de nollekommité möte! mkt bra!

nu har jag precis kommit innanför dörren, har varit på bio och sett dan browns "änglar och demoner" tillsammans med henrik, en film precis i min smak :D
dagens träning har inte blivit sådär jättebra, men en promenad till och från stan blev det!

nu blir det läggdags, för även om det är en röd dag imorgon så betyder det inte att man som student är ledig, oh nej..jag har bara en sisodär 6 kapitel att skriva instuderingsfrågor till och en gammal tenta att gå igenom, samt två kapitel strömningsmekanik som behöver räknas..counting the days until completly fredom... hhoo yeah!

Guess what! Timbuktu spelar i strömstad i sommar...kommer bli grymt!

pussokram

tentaplugg och fiskiugnen

hejhej, idag har dagen nästan hlt vigts åt tentaplugg, lite fadderutbildning och lite förelärningar också..hoppas hoppas att jag kan sätta tentan imorgon (borde inte vara några problem om det inte blir en liknande tenta som förra gången)..
På eftermiddagen imorgon blir det nollekommité möte..och sen träning!!

pillan hur går det med bloggen? 

Gbg-varvet

tjoho!
nu är det måndag och en nystart på sommarens beach 09 börjar, kommer gå kanon!
Varvet i lördags var roligt, tiden var inte något att hurra för direkt 45min sämre än pers..men vad gör det när man har kul iaf?! Strömstadlöparklubb hade otroligt stora framgångar, hur kul som hellst! Bäst blev såklart Micke Ekvall han sprang in som andra svensk och totalt 9 man i mål (stum av beundran).. är helt övertygad om att om micke håller sig skade fri kommer han inom något år vara med och fajtas i den absoluta eliten, i världen!
På kvällen blev det mys med Pernilla, Peter, Hubert, Bella och Mamma vi åt först en bit mat på restaurangen under Pernilla och Peter och sen såg vi på Melodifestivalen.
Bara att konstatera att: Norge hade en bra låt och förtjänade att vinna, mycket bättre programledare än i kvalet, alldeles för många bidrag (långtråkigt) och Shirleys poängutdelningdär hon sjöng bidragen som skulle få poäng var grymt!

Idag är det fadderutbildning, skall vara fadder åt de nya ettorna i höst, vi skall bla lära oss "mun emot mun" metoden och framstupat sidoläge alltså väldigt nyttig kunskap :D ..
Ringde också den nya ägaren av våran lägenhet, och det verkar som att vi kan bo kvar för inte alls farlig höjning av hyran! villket är enormt härligt, för det är inte alls speciellt lockande att börja flytta nu..

kramopuss

hos syrran o uppladdning inför gbg-varvet..

hejhej, i morse drog jag ner med tåg till syrran i uddevalla..vi har haft en mycket bra dag tillsammans, bla lagat mat (som blev swine gott), varit ute på stan och gått en promenad! nu är det strax "berg flyttar in" och sen blir det till att nanna :D
 
imorgon blir vi hämtade av mor och far för transport emot gbg, skall juh som bekant springa gbg-varvet! skall bli jätteskoj, dock har jag jätteont i en muskel (eller vad det nu är) i skinkan..så jag hoppas jag kan pina mig igenom de 21km..
skall bli jätteskoj att träffa pernilla och peter igen, har inte sett dem sedan brus springsteen förra sommaren..(tror jag iaf)..

aja, nu skall jag umgås lite med bella! hejhej

plugg

ännu en dag med plugg!, har varit i biblan sedan 10 i morse och jag kan säga att jag är helt slut.. :S imorse kom en besiktningsman hem till mig o henkan för att kolla så vi inte rivit någon vägg etc..han verkade trevlig, men jag fick springa till bussen..hoppas han låste efter sig som han lovade.. om 1 timma och 20 minuter skall jag på nollemöte!

hade gött a puss

trötter!

hejhej!

fick tillbaka provet i strömningsmekaniken idag och jag är 3p ifrån G..fuck! om tentan nästa onsdag..så nu får det pluggas ordentligt!
har suttit heladagen idag med en labbrapport som i princip är klar, samanfattningoch slutsats kvar, så det är iaf skönt!.. nu har jag några timmar kvar att o plugga innna jag skall dra hemmåt och träna..

kramkram


strömstad

hejhej!

i fredags åkte jag o henke ner till strömstad till mami o papi. blev hämtade på daftö och drog ut till saltö för lite orienteringsträning..gick helt okej! hemma åt vi räkor :) lördagen grejade jag och mamma mest medans henke satt framför datorn och papi packade inför tjänsteresan till tjeckien. lördagkväll drog jag och henrik till petter, där var roma, svetlana och petters pappa..blev lite wiskey och vin..fast inte för mig för jag körde :)
på söndagen sen var det äntligen dax att gå på samules (eva o petters son) namnfest! och första gången jag och henrik fick träffa han. vi kan säga såhär -det var kärlek vid första ögonkastet.. vilken ögonsten! så söt, go och glad bebis! tror han tyckte om mig med (lite iaf) :P
kvällen tillbringades på spa där jag eva, petter, henke,samuel (sovandes),  kristian och david åt god mat!
idag möttes jag eva o samuel för lite promenad och lunch, medan grabbarna badade bastu!

tack för en underbar helg mamma och pappa.
tack eva petter och samuel för massa god mat och trevligt kalas! :)
NU LÄNGTAR JAG ÄNNU MER HEM!!


puss

lobråten

i torsdags var det som bekant valborg, så jag drog med vickan, åsa och monica upp till campus för att grilla! där träffade jag massa folk men speciellt carro, isa o hennes kille josef..vi hade skit kul grillade på inte alls speciellt bra engångsgrillar, klassiskt!, menmen jag grillade majs det var det enda jag var sugen på..senare åt kvällen drog vi me taxi ner till nöjes, men de vart stängt! så vi fortsatte till koriander där tappade jag bort åsa, isa o josef jag tror dom drog hem till åsa på efterfest..jag mötte upp björn som stod ensam på torget och vi drog till arena..jäkligt kul kväll! :D
dan därpå fredag åkte jag o henrik till henkes pappa som bort på lobråten utanför gräsmark..vi var i charlottenberg i lördags och jag fick mig ett par "herkules" sandaler..idag har jag och henrik tagit en lååång promenad med repita och vilda, lars hundar..vi blev borta 1,5h..men en 45min tur upp på ett berg...det var galet mycket uppför!
sen körde lars hem oss hit till karlstad men först handlade vi! måste juh passa på när det finns en bil att handla tunga grejer.. :D
nu skall jag strax laga veckans matlådor sen duch och sova! är meget trött!

nu längtar jag till nästa helg, då skall jag hem till strömstad!

hejsvejs!


RSS 2.0