höstens hetingar

Ser nästan ut såhär..det är dragkedja på båda sidorna och ingen fransgrej.

Onsdag

Hejsansvejsan!
I helgen inledde jag klassiker satsningen, gick väl sådär..ville så gärna slå mitt gamla pers på 3.00.59..men det gick inte. låren var heeeelt döda! utan pappa som puttade mig upp för uppförsbackarna hade jag aldrig tagit mig imål.
Skall se till att fixa fram lite bilder här så småningom.
Idag var det plugg på tapeten, tentan är ju på fredag och det känns inte allt speciellt bra. men när gör det någonsin det? imorgon blir det hårdkörning med gamla tentor samt en hel del teori plugg!
Har precis dragit mitt strå till stacken i detta så kallade demokratiska land och gett blod, bra gick det dessutom!
nu blir det plugg och sen skall jag kolla in min framtida lägenhet :D
kramar

tisdag

Heejheej!
Veckan börjar sakta med säkert närma sig fredag..vilket innebär en resa emot Stockholm och Lidingöloppet! Veckan har väl inte startat super direkt med kanon ont i ryggen och ett huvud som inte är av denna värld..plus en MASSA plugg, vette tusan hur jag skall hinna! imorgon blir det Michelle + Biblan = Sant
Inhandlade ett par rejäla höst kängor idag, så nu behöver jag inte köpa skor på en sisådär 100år ;)
nu blir det middag!
hejsvejs

rättelse

som mikan påpekade var gummibandet snarare ett gummisnöre! Funkar gör det ändå ;)

S/S strömstad

Sitter med mikan och en cola zero i biblan och försöker reda ut begrepp som reradiating, MKB och iterativ..Visst låter det spännande?
Sitter emellan varven och drömmer mig bort till sommaren som precis tagit slut..ingenting blev som man hade planerat det, men vad gör väl det när man får spendera tid med människor man älskar?
min kärlek emelie och jag..(hon kommer spy på just det ordvalet, moahahaha)
Pre midsommar med vänner och älskade syster
Min kärleksfulla mamma och pappa
Min stabilitet
Puss!

klassikern

hejsan!
Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu..jag pluggar och tiden rullar på helt enkelt.
förra helgen åkte jag ner till Åmål för att spring  Sprint- och Medeldistans DM. Hade som mål att försöka ta en medalj och inte orientera bort mig. Gick super duper bra, tog guld i först sprinten och sedan medeldistansen. :) Efter detta fick jag blodad tand och bestämde mig för att ställa upp i även natt DM som går nu på fredag. Skall stanna över hos farmor tills på lördag em och förhoppningsvis kunna hjälpa henne med div höst bestyr som bör tas tag i nu innan vintern.
Kan juh ta och nämna en lite rolig sak som inträffade förra helgen efter att jag kommit tillbaka till karlstad igen. Jag henke, jonathan och marie drog ut för att ha lite mys på Harrys. Och vem kommer inte in efter någon timma som "sjungande DJ" han kallade sig iaf så själv..jag tyckte mest att han ylade som playback..jo Daniel i skilda världar, alla tjejers drömkille för en sisådär tio år sedan :P haha! kan juh dock berätta att inte var lika "snygg" nu som då..kan iof kanske bero på att man blivit äldre?
Fick hem ett gummiband (jag har så fantastiska vänner!!) Så jag ställde mig juh genast och började träna lite arm muskler..kan ju behövas nu eftersom jag, pappa, hazze, desmo, camilla och Åsa skall göra KLASSIKERN!!!
Tur att jag började träna armarna i tid, efter 15min hade jag en fantastisk smärta i alla armmuskler :P
Igår var jag med på första tyr träningen som inte är öppen för allmänheten, vi körde 90-30 på en 7,5km sling..mao sten tuff träning, perfekt för mig som tycker att det är det bästa som finns (skall tilläggas att det känns bäst när det är över..men då är det verklien bäst!!!)
nu blir det till att titta till tvätten och sedan ta och äta en leverpastej smörgås tillsammans med inlagd seläter gurka som jag och mamma gjorde i somras :D
puss!

ja, jag lever

hejhej!
Dåligt med uppdateringar var det här, kan iaf skylla på att mitt nuvarande liv består av att hinna med att plugga så mycket som möjligt då jag knött in två extra kurser under denna höst termin.
Har iaf idag fått tummen ur att kolla upp vårens exjobb och nästkommande hösts masterplugg...ser lovande ut! :)
Idag är vilodag ifrån löpningen så då passar jag och mikan på att köra ett spinning pass på denna veckans prova-på pass på kauif..
ha en trevlig fredag!
imorgon drar jag till åmål och tävlar i DM (oreintering) skall bli kul att träffa familjen lite!
puss!

RSS 2.0