26 okt

Hejhallå!

Igår onsdag hade jag och tjejerna en riktigt mysig dag. jag och I blev ordentligt ompysslade utav E som klippte bort alla kluvna toppar och även en sväng på min lugg och lite uppklipppning på det övriga håret. Det blev kalas bra och vi vart mycket nöjda båda två. Super duktig är hon!
Vi bakade scones, 4 fetingar, har no aldrig gjort så stora någon gång innan :) På dem hade vi ost, brieost, blåbärssylt, hemkokt marmelad och smör..Så gott! E hade med sig chaite som jag aldrig testat innan och det var verkligen hur gott som helst. En härlig kväll med mycket tjejsnack. tack!
Nu skall jag strax iväg ett par timmar och leka lite.

pusshej

26 okt

hejhallå!!

Idag är det onsdag. Då jag fortfarande var snuvig i morse stod jag över träningen..när skall jag bli 100% frisk egentligen? Idag har jag inte gjort så mycket, men jag skall. Mikan ville ha hjälp med att prova ut nya jeans och jag skall handla lite fil och en present till emelie :)
hejsvejs!

pusshej

25 okt

Hejhallå!
Idag är det tisdag vilket brukar innebära Tisdagsträning så också idag men jag skall ta en SISTA vilodag sen får det ta mig tusan vara nog med vilandet och förkylningen får helt enkelt ge vika. Tänkte berätta om gårdagen.
Jag var på möte på fm och jag tror det gick bra, det kändes bra. HoppasHoppas! När jag kom hem åt jag lunch och sen tänkte jag läsa något kapitel ur min bok innan jag hade tänkt gå ner på stan och köpa Emelies present..vad tror ni händer? jag somnar och vaknar en timma senare..oops! Det skall dock förklaras att jag sovit dåligt de senaste nätterna, så även i natt. iaf, Johan smsar, han är påväg hem ifrån jobbet. Det var mycket som skulle fixas på mycket kort tid och min käre sambo tror jag satt nytt personbästa i att vara effektiv och skynda sig :P vi skulle hänga ut snitslar på hammarö, duscha, äta och iväg till två olika adresser på bara 2timmar. Vi hann! dock fick johan äta upp sin mat i bilen påväg medans jag körde upp till stockfallet där jag skulle vara barnvakt tillsammans med jens. Johan skulle vidare till ett möte. Inte klockt vad fokuserad man blir när det är mycket att göra. i min hjärna cirkulerar olika "planer" för att försöka göra allting så effektivt och snabbt som möjligt :)
Det gick iaf bra att passa de söta barnen, hur härliga som helst! 

Nu skall jag om en liten stund iväg till Monika och skriva ut kvällens Träna med Tyr banor samt morgondagens KiG banor. Sedan skall jag göra ett nytt försök med att köpa en födelsedagspresent till emelie.

pusshej

23 okt

Hejhallå!

Idag är det söndag. Förkylningen har äntligen börjat släppa ett litet grepp om mig och det är jag mycket tacksam över! Hjälpte Johan idag med att hänga ut snitslar till Träna med Tyr träningen på tisdag. Jag hängde två snitslar och det blev totalt en raskt promenad på ca 45 minuter. Halsen var inte alls glad på mig de första 20 av dessa men sen gav den upp kampen och jag kunde promenera vidare. Efter detta drog vi till ica och köpte lite provianter till dagens söndagsmiddag. jag, johan, monika och rolf har som "tradition" (kan man kalla det tradition om det bara pågått ett par gånger?) att bjuda över varandra på en smarrig söndagsmiddag, så även idag alltså. Det är så mysigt och jag önskar att min mamma och pappa också kunde bo här nära mig så att de fick vara med. Jag saknar er!
Imorgon skall jag på ett otroligt viktigt möte och jag hoppas med hela hjärtat att det kommer att gå bra, det behöver jag och vi. Skall även försöka mig ner på stan imorgon efter lunch och köpa en födelsedagspresent till Em, hon fyller juh snart 23..i år orkar jag inte ens fråga vad hon önskar sig, för tro mig det bli alltid ett "jag veeet inte, vadsomhelsttypskickanågontingbara" :P 

Helgen har varit bra annars. Igår var det Tyr jubileum, 75år. Jag och Johan kunde inte vara med.. 1 1/2 veckas mat skulle de kosta och det kunde vi bara inte med att betala med vår dåliga ekonomi. Men vi hade inte tråkigt för det. På kylskåpet hade jag gratis biljetter på bio så jag Johan och Jens drog och såg Contagion. Filmen hade fått hela 4/5 i betyg av den lokala tidningen här i karlstad..var den värd det?..nja inte direkt. Alltså filmen var inte dålig och den var medrykande men det var många bitar som jag tyckte saknades eller hade velat se mer utav. Därför hade jag nog gett den 3/5 på sin höjd. Men det var kul att göra något annat än sitta hemma och uggla på tvn :)

Håller i skrivande stund på att spöa johan i Betapet, alfapet på internet. :D

pusshej

19 okt

Hejhallå!

Det har inte hänt värst mycket sedan förra inlägget. Vi är fortfarande krassliga, min hals kliar och värker..men det känns som att det är påväg bort (peppar, peppar). Vi har iaf konstaterat att utan träning blir kroppen sjuuuuukt rastlös och jag kan inte somna om nätterna. Att låta bli att sova på dagen är nästan helt omöjligt när det inte blir mycket sömn på nätterna. Men igår höll jag mig vaken hela dagen, trodde jag skulle dö av trötthet på em..men som belöning sov jag också hela natten som en stock, hörde inte ens när klockan ringde i morse. Det var som vanligt KIG träning men eftersom vi båda är krassliga stod vi bara och tittade på efter att vi hängt ut alla kontroller då..Den tidiga morgonen bjöd på spöregn och iskalla vindar, tack! Tur att vi tog med ombyte till skogen. Medans jag hämtade eleverna och visade dem vart vi skulle tog Johan och hängde ut de sista kontrollerna. När han sedan skulle byta om kom det en stört skur och han tog då alla sina kläder i panik och sprang in i skogen. Detta blev jag medveten om först senare, hemma, när han packade upp och halva skogen låg inlindad i hans kläder. haha
Förutom det har jag handlat samt ringt och mailat lite kontakter medan Johan har hjälpt sin far ett par timmar. Imorgonkväll skall jag med ett par vänner till ett ställe i stan där en gammal klasskamrat spelar med sitt band, det skall bli sjukt kul då jag missat ALLA!! gånger han hittills har spelat i Karlstad. Icke imorgon dock :)

nu skall jag försöka sova.

pusshej

17 okt

hejhallå!

Det märks väl att hösten är här. Dagarna blr allt kortare och det är riktigt ugget ute vissa dagar. Johan och jag har råkat på förkylningar, precis som alla andra känns det som. Täppt näsa, kliande hals och allmänt hängiga. Hoppas det försvinner snart, jag behöver träna rullskidor!
I söndags var had vi en riktig grejar dag. Johan, Jens och Jag drog först till Biltema och sen upp till Stockfaller för att fixa och trixa med vår och Jens bil. Det tog heeeeela dagen, och då vart vi inte färdiga! sjukt!
Idag skall jag till kil på en arbetsintervju för ett restaurangjobb nu när alla julbord strax drar igång. Helst av allt skulle jag dock vilja ha ett "rikitigt" jobb, men det kan vara bra med en back up.
För er som inte redan sett det kan jag rekomendera ett klipp min syster Bella lagt upp på facebook. :)

puss

14 okt

Hejhallå!

Tänkte berätta om en helg för några helger sedan som spenderades på åsunda, förmodligen ett utav de sista Åsundatuerna detta året. För er som inte hängt med, eller bara har kort minne så är Åsunda familjen Wikströms sommarställe. Jordens mysigaste plats!
Jag och Johan åkte dit ut och bjöd med oss Ida och Jens. Tillsammans har vi alltid så kul och så även denna gången. Vi började med att ta båten ut på Vänern och ut till en ö ganska långt bort faktiskt. Denna ö var inte vilken ö som helst, utan på denna ö fanns det labyrinter som skeppsbrutna seglare på Vänern byggt för mycket länge sedan. Det var skit häftigt att gå i dem, även om de var ganska överväxta och svåra att tyda ibland. Efter båtturen så lagade vi mat tillsammans och sedan kollade vi på Idol. En underbart mysig lördagskväll helt enkelt! Hä kommer lite blider ifrån turen.


Johan ror över sundet för att hämta Jens och Ida som precis parkerat bilen.


Jens och Ida hade första parkett i fören av båten


Ja, vi var väldigt glada :P


Johan i en utav labyrinterna


Här syns kanske labyrinten lite bättre


Jag försöker klura ut hur man skall göra för att ta sig till mitten, vilket var själva poängen med det hela.


nu har vi gått till en annan labyrint precis bredvid


inga grund i sikte??


Vackra dag!!

puss

13 okt

Hejhallå!

Eftersom jag skrev om själva loppet i Berlin igår tänkte jag att jag idag skulle visa lite bilder ifrån det vi gjorde förutom att springa också :)


Inför morgonjoggen på lördagsmorgon


Svettigt i varma Berlin


En öl sådär efter joggingen är väl aldrig fel...eller??


Vi spanade in målområdet


Fränt som tusan!


Delar ur SLK gänget


Jag och pappa posade lite framför loggan


Min far!


Öst möter väst


Det gamla rekordet..det nya är 21sekunder bättre


jag sprang på gamla vänner..


Mys lunch med Far


Minnesplatsen för alla de judar som dog


kulhål efter andra världskriget


Någon som har 20mille till övers?


inte det nej..men till denna gamla rariteten kanske vi kan skramla ihop?


Nöjd, med medaljen kring halsen!


Dont mess with me Darth Vadar..

Tack Pappa och alla SLKare för en fantastisk upplevelse! 

puss


12 okt igen

Hejhallå!

Stackars mig är det idag. Var med och tränade i vanlig ordning i morse med KIG. På typ näst sista keps-OL slingan skall jag ta en snabb kik på kartan och snavar till. Faller handlöst framåt och slår vänster knät rakt i en sten, höger höft får sig också en rejäl smäll. AJAJAJ.
Haltar mig ner för berget tillbaka till starten där min lagkompis och de andra väntar. Ingen mer löpning för min del idag..Ett STORT jäkla köttsår och en härlig lårkaka..jippi!
Det var bara att bita ihop kränga på sig varma kläder och styra bilen emot Kristinehamn för lite Flyersutdelning och ett par kronor rikare på kontot. Såret blödde igenom det feta plåstret som jag satte på och gick igenom både strumpbyxor och jeans..mysigt! Nu skall jag boosta mitt ego med att kolla på korespondenterna som idag handlar om Peak oil, oljesand i Kanada och solcells investeringar i Sahara. Ett bättre tv nöje får man leta efter.

puss

12 okt

Hejhallå!

Tänkte att jag skulle sammanfatta min marathon insats. Loppet startade klockan nio på morgonen vilket innebar att det var uppstigning rejält tidigt för att hinna äta frukost och hinna ta sig till startplatsen. Strax före åtta samlades alla SLKare utanför det hotell där de flesta av oss bodde och vi joggade gemensamt bort till starten.
Jag var rejält nervös, hann med 9 toalettbesök innan vi kom fram till starten och väl där blev det ett till toabesök. kändes inte som att jag skulle haft någon vätska kvar i kroppen allt kissande. hehe.
innan starten gick var det en lååång väntan jag klev in i min fålla ca 30 minuter före start och stod där tillsammans med tusentals andra löpsugna människor. Så gick starten och jag tänkte, jaha nu jävlar är det jag som skall tagga till...14minuter senare passerade jag startlinjen och mitt marathon började..tog med andra ord en bra stund från det att starten gick till att vår startgrupp kom fram till själva startlinjen.
första milen gick så superduper lätt, när 10km passeringen kom kändes det som att jag bara sprungit halva den sträckan. Gött tänkte jag det här är nog inte fullt så jävligt som jag trottändå...Tji på den!
nästa 10km gick lite tyngre, då kändes det som att det ändå var ännu en 10km som avverkats..jaja, kommer jag upp till 26markeringen har jag juh "bara" 16 kvar försökte jag intala mig..efter 25 blev det tyngre och tyngre jag fick slå av litelite på takten och det blev hur jobbigt som hellst att försöka peppa sig mentalt att "du får fan inte stanna, nu springer du bara på michelle"..Gud jag var så trött när jag äntligen kom fram till 35 km, benen gjorde otroligt ont och jag blev sjukt törstig, det kvittade om jag precis hade drukigt tre koppar med vatten på en vätskestation, efter 400meter var jag lika töstig igen...inte så konstigt kanske då det var en 23-24grader, strålande sol och klockan var runt 12.30 vid denna tid..
Jag kämpade på och hur jag tog mig framåt de sista km har jag lite svårt att förstå, imål var jag överlycklig..trodde jag skulle börja gråta av lycka så glad jag var över att äntligen vara imål och ha genomfört loppet på ett bra sätt. Fantastiskt vilken upplevelse! och vad kul det var :) ..iaf starten, målgången och såhär efteråt ;) Lätt att jag skall springa en mara till.
Här kommer lite bilder på mig som jag hittade på marathonfoto.com

Relativt pigg ännu


Sliten Tjej


Ja, tufft var det verkligen!


Tummen upp iaf :)


Ett par meter ifrån Målinjen var man såhär glad!

YEAH!!!!

puss

bloggtorka

Hejhallå!

Jag har haft en katastrofal bloggtorka, men jag skall försöka att ändra på det med start from imorgon. Håll utkik!

puss

RSS 2.0