hemma i strömstad

Tjo!
Åkte ner till Uddevalla för att springa Bohuslunken (orienteringstävling). Blev en andra plats precis efter lillsyrran och det är juh faktiskt helt okej  =)
Banan var inte direkt upplagd för min kondis, om man säger så..Jätte kuperat med många kontroller och mycket riktningsändringar. Bommade några kontroller, men är faktiskt överlag väldigt nöjd med min orienterings insats! Kommer bli skit roligt att springa SM.
Åkte med lillasyster tillbaka till Strömstad efteråt, så nu är jag hemma. Har precis tränat långpass och skall nog börja plugga nu (har en tenta på tisdag). Ikväll blir det valborgsfirande!!
skulle lagt upp bilder ifrån igår nu, men upptäckte precis att jag glömt sladden hemma.
Sitter ist och streamar en webbradio ifrån Depauw university, som Emelie pluggar på..intressanta mellan snack :P
nu skall jag käka nått!
pillan: tack, det är henke som har gjort den nya designen (blev mycket nöjd!)
Klar vi skall springa :) vad kul att du också skall det, kommer att gå super! vilket startled startar du i?
Vad snällt av dig att köpa grejerna, skall säga det till bella också!

fredag

tjotja!
idag var det en dag på kau, sen vart det en jätte bra föreläsning med Fredrik Lindström han snackade om Svenskar och Svenskhet. Extremt roligt och träffande :)
snart skall jag ta mig ett glas rött och krypa ner under täcket!
see ya!
puss M

onsdag

hejsan!

Sitter i biblioteket och har efter en halvtimmes letande hittat telefontiderna för vårdcentralen i karlstad..tur att det är enkelt att hitta iaf..visade sig att det går att boka tid hela tre timmar om dagen! fantasktiskt..somsagt elgiganten har allt bättre "kund" mottagning..haha!
Skall iaf försöka få någon rätsida på värkande knä och armhåla. har redan varit där för kanske 1,5 år sedan och då var det träningsvärk enligt det mycket stressade sköterskan..tror inte träningsverk håller i så länge fröken!
menmen.
på lördag vankas det först klädbytardag..hoppas jag hitta något fint vårigt plagg eftersom jag inte direkt har råd att köpa en massa nya..På kvällen sedan blir det nog ännu en inflyttningsfest =)

Skall alldeles strax käka lite lunch och sedan spender hela eftermiddagen med att få en snabbkurs i hur man söker upp vetenskapliga artiklar i bibliotekets databas.

var btw ut och tränade igår. blev tusingar på sommarro spåret, dö jobbigt..men kändes ändå hyfsat =) har inte något internet hemma längre för det är något som har gått sönder hos bredbandsbolaget, hoppas innerligt att det kommer tillbaka idag. Så att jag kan lägga in vad jag sprungit innan jag glömmer bort det.

hade!

puss M

måndag

tjo!
Det har varit lite dålig uppdatering här nu, sorry för det! Mycket som pågår!
Har iaf tagit tag i uppläggandet av bilder ifrån Tjeckien lägret..finns att beskåda på fb.
Skall alldeles strax ta tag i pluggandet ordentligt. har en miljon grejer att göra så det kommer iaf inte bli några problem med att veta vad jag skall göra.
Såg två bra filmer i går, "har du hört ryktet om Morgans?" och "Ice age 3"
Ikväll längtar jag till ett nytt avsnitt av svenska hollywood fruar =)
okej det får vara allt för nu, ring om du har tröligt!
puss M

måndag

tjoo!
Tillbaka i karlstad och tillbaka med allt plugg, inte ett dugg peppad dock!
- men det kanske kommer!
bilder ifrån tjeckien kommer inom kort =)
puss!

Glad Påsk!

Tjo!
Nu drar jag snart emot kusten, ingen bra dag att resa genom strömstad eftersom det är hemska skärtorsdagen och fullkomligt packat med norrmän som är stup fulla.. :P
Menmen, hem måste jag eftersom vi i natt skall resa emot Gardemoen och vidare till Prag för en veckas träningsläger med SLK. Skall bli skit skoj och otroligt jobbigt!
Får en 4:a på kursen vi precis läst, och jag är nöjd. skulle kunnatkört för en femma på projektet men eftersom jag skall dra idag plus att det inte skulle ge mig en 5:a i slutbetyg eftersom jag bara fick en 4:a på tentan så hoppade jag det.
Gjorde en skattjakts bana till henke igår  som han precis fick gå. efter 16 bokstäver bildades en mening som talade om vart skatten låg gömd..ett påskägg =)
Kramkram

RSS 2.0