Onsdag

hej!

ja, jag vet. dåligt med uppdateringar här. Men sanningen är att jag har fullt upp..intervjuer, barnvakt, extrajobb på Apertin, träning, tävling, stor handla, planera träningar, jobb sökande, möten. sen måste man prioritera lite sociala tillställningar såsom födelsedagar, bingokvällar, julbak och pyssel.

Tänkte göra en egen tillverkad "lista" för att komma igång med mitt bloggande.
jag längtar efter..min man som precis smsat att han har en överaskning med sig hem!?
jag ser inte fram emot..träningsverken imorgon, den jag har redan nu är skitjobbig :P
jag se fram emot..Fredag då vi skall julstöka ordentligt!
jag är arg över..att min födelsedagspresent som jag skickade till Emelie inte kommit fram.
jag är glad över..att jag de senaste dagarna gått på många intervjuer
det känns kul att..det är kylklampen ikväll
det känns jobbigt att..jag fortfarande inte har ett ordentligt jobb. Extra knäcket på Apertin är jättebra men ändå inte.
hoppas ni ändå kikar in här då och då. jag skall göra en rejäl ansträngning att försöka komma ihåg att blogga mellan varven :)

puss

Rösta på Helena!

http://www.rostapahelena.com/

goooogle translate

Hejhallå!

Shit vad skoj man kan ha tillsammans med Google translate och det uppspelningsbara rösten som finns där!
hahaha! Sitter med varsin dator och kommunicerar enbart med denna röst :) drog till med norsk mening precis och det var J inte beredd på :P
Idag har jag städat lägenheten igen, känns som att det är evighets projekt!? Sedan passade jag de fina barnen E och J. Härligare ungar får man allt leta efter! Till helgen var det planerat att vi skulle åka till Uddevalla och springa Silvatrofén, men det blir inget :( Johan hittar ingen att springa med och det känns redigt i plånboken att åka så långt när vi inte blir några som delar på bensinen..men, tävlingen kommer med säkerhet att bestå tills nästa år och då blir det minsan åka av! Vi planerar nu att åka till Bodaborg med B och P ist!

nej hörrni, nu blir det kvällen!

pusshej

RSS 2.0