livet är en fest?!

tjotja, idag är jag ännu mer förskyld än dagen innan och den innan det med.. :( tråkigt när det går åt fel håll..
aja inte så mkt att göra..
idag har jag o henkan varit hos en gammal clasmate till han som sålde ut provkollektionskläder billigt..så vi var däroch handlade lite..de var ganska najs.. sen har vi promenerat sammanlagt kanske 1,5 timma..kallt!
precis käkat lite middag och ja, det blir antagligen film senare :)

i torsdags var ja hemma hos ett par klasskamrater..det var jättekul hoppas det blir igen snart! :D

löve

födelsedag + tenta

tjotja

imorgon har jag en tenta på värmeöverföring och förbränning, förhoppningsvis går det kalas..men man vet aldrig..får se tills nästa vecka eller när det nu är vi får svar..=)
förra tentan gick iaf bra, 18 (20) rätt, VG..
i onsdags fylde pappsen 49 år, men han var i ostrava, tjekien..så han fick bara ett sms..men skall ta och fixa något fint till han :)
Var på lång promenad idag vilket var härligt, för de var så fint väder..gick bort emot sommaro löparspår och sen till gamla flygfältet där det stod en man och flög helikopter precis som pappa, och han var jätte duktig.. :)
sen fortsatte jag en lååång bit till och det vart jättebra..:)

jaoo, till helgen händer vad..?
- ingenting
- vad tråkig du är...!
- ja, festa någon?

kramopuss

studenttorsdag

tjotja, idag är de studenttorsdag på arena men inte orkar man dra dit..!
igår var lasse o siwan här, som vanligt hade de köpt med sig en kasse käk ifrån willys vilket är mycket uppskattat! :) nu behöver vi inte handla denna veckan något med :)
jaoo, fick tillbaka tentan jag skrev förra fredagen  idag och guess what!? vg, med 18 av 22 poäng..göööött! hade missat på sista uppgiften precis som jag visste ifrån början..menmen det var väldigt bra iaf..just nu pluggar jag inför nästkommande tenta som är om en vecka imorgon..går väl sådär..håller på med en massa uppgifter och dom tar extrem tid för jag kan det inte alls..måste kika i facit precis hela tiden..menmen..skall se om jag inte kan hinna räkna om den när jag är fördig och förhoppningsvis kan jag det då.. :)

till helgen blir det lobråten/ gräsmark och en helg hos lasse o siwan..skall bli skönt att slippa tänka på matlagnig och lägenhetsstäd.. :D
längtar till strömstad precis hela tiden..men snart är det juh iaf jul och då kommer jag!
emelie fyllde 20 för några dagar sedan, så jag ringde henne men eftersom hon inte svarade så sjöng jag in en liten födelsadagsvisa på hennes talsvar,,de var kul.. :P
julbelysningen är påväg upp i lägenheten, haha fast henrik inte tycker om julen alls..stackarn...jag älskar julen! :D

lussebullar någon?

pussokram

RSS 2.0