Nära..

Nu är det nära!!! Starten går om mindre än 1h..jag är nervös men väldigt taggad också :) nu kör vi pappa! mitt start nr 2319, pappas 2318. Pok

På väg

Sitter i bussen påväg upp till Sälen, just nu i malung. Ca 6 mil kvar :) Det är allt från nu! pok

lördagens morgon

Hejsan!

Kl är strax 8.00 denna gråa lördagsmorgon. Om ett par timmar bär det iväg först till Grums med mikan och sedan vidare emot sälen med delar ur SLK. 
På schemat står öppet spår, 9mil på skidor emellan sälen och mora! Kan ni tro att jag är galt nervös eller?
tänkte informera om att det under denna veckan kan bli glesare emellan uppdateringarna då söndagens äventyr följs av ännu ett, nämligen en veckas skidsemester tillsammans med fam Wikström och ett par andra Tyr familjer. kul!!

lycka till alla ni som kör kortvasan och tjejvasan eller för all del öppet spår :)

pok

fredag

Tjo!

Sitter i labbet tillsammans med mikan och fredasfikar, som jag längtat! kladdkaka med laktist smak och bondkakscookies...smarrigt som tusan! cookisen är en verkig keeper!
Idag står besök till tvättstugan på tapeten och sedan såklart packning. har skrivit en lååång lista som jag skall försöka beta av så att jag inte glömmer någonting.

Åter till torktumlaren!

pok

kylklampen

Hejsan!

Precis hemkommen ifrån Kylklampen i forshaga. Sjukt jobbigt var det med snöpulsning precis hela tiden! jag dog lite.
Men det gick så himla bra, spikade varenda liten kontroll...fram till sista...usch! aja, en bom kan jag leva med.
Det var iaf väldigt kul, mina nyinköpta sockar gjorde verklign sitt jobb och jag var varm och go igenom hela racet. Dom kommer definitivt att åka på på söndag! 

Det har varit en riktig måbra dag idag, började med en timmas massage (vilka fantastiska vänner jag har! <3) sen blev det shopping, efter kylklampen Macdonalds middag och en riktig låååååång dusch. Måste utnyttja min dyra hyra.
Nu är michelle lite mindre nervös inför söndag. men imorgon börjar nog nervositeten, som jag idag trängt bort, spöka igen. Hoppas på att min far, som inte är i topp form just nu, blir frisk och kry så att vi tillsammans kan genomföra den här klassikern som det var tänkt ifrån början.
Sitter uppkrypen i min stora säng i min favorit fleece morgonrock och kollar på bond! Love it!

Hoppas min haft en lika bra torsdag som jag har haft.




bjuder på en bild ifrån i sommras på min käre mor i det nybyggda uterummet. Har inte träffat er på hur länge som helst nu, saknar er!
pok

tordag

Hejsan!

Gårdags kvällen inleddes med ett snabbdistanspass på längdskidorna fortsatte med falukorv och makaroner och avslutades med glass och scary movie. en bra kväll med andra ord :)

Just nu försöker jag komma iordning inför min ryggmassage som jag om en stund skall kila iväg och få. Efter det blir det lite shopping, behöver bla strumpor och vätskebälte inför söndagen.

ikväll är det kylklampen i forshaga som står på tapeten, skall bli kul! :)

pok

sömn!

Hejsan alla!

Idag är det Onsdag och precis som vanligt, höll jag på att skriva, så var det träning med johan och KIG i morse..har inte varit med mer än kanske 3 onsdagar i rad men det känns som att jag alltid varit med, alla är så guliga och snälla! :)
Träningen idag var stads/distans orientering, det blev knappt 11km och det var tungt och jobbigt igenom heeeela passet. Lyckan som infann sig när passet var över är svår att beskriva. Men det är bra att det blir något tungt pass in emellan åt så att man känner att man lever. ;)
Träningen igår däremot gick hur lätt som helst, och det var till och med en km längre..så det svänger fort!
Mikan har varit jättegullig och torktumlat själv hela morgonen så att jag skulle kunna vara med och träna, så nu så är det jag som torktumlar och hon räknar matte :)

Inatt blev det otroligt mycket sömn och jag tror att det var behövligt, somnade runt 9 tiden igår och sov till kl 8..härligt som tusan!
Ikväll tror jag att det blir en tur på skidorna, jag tror det kan kännas bra att få en tur till innan söndagen..
och imorgon fm kanske man skall sikta in sig på att få en genomgång av ryggen?! skall ta och höra med mikans sambo.

Gav bort en kexchoklad med extra choklad (trodde jag, men det är tydligen bara en helt vanlig en) till Johan för att han var så snäll och körde mig till skolan efter träningen via min lägenhet och nu precis fick jag sms att det var den godaste kexchoklad han ätit i sitt liv :D
Sådant bara kan man ju inte låta bli att bli jätteglad för. :)

nu skall jag läsa lite bloggar och plugga informationsbehandling.

pok

träningen

Tjo!

Ett snabbt inlägg i allra sista minuten blir det för nu drar jag iväg och tränar med Tyr.
dagen gick bra, jag och mikan han med mer än vi trodde, positivt!
Imorgon hoppas jag på en lika bra dag.

pok

tisdag

Hejhallå!

Ännu en dag på det värmländska universitetet! ute faller snön och solen försöker skina igenom de täta molnen. Igårkväll var det tyrgympa och för en gång skull vart jag inte kaoistkt svettig och halvdöd efter passet. har jag blivit superstark eller är jag bara så stel/trött att jag inte orkade göra övningarna ordentligt?? 
Det var iaf väldigt roligt, precis som vanligt. sprang totalt 30minuter innan och efteråt också så jag är väldigt nöjd!

just nu försöker jag och mikaela printa ner en mer exakt tidsplanering på papper så att vi har någonting att komma med när resterande grupper kommer och vill göra sina försök. Tråkigt att man skall behöva slåss om grejerna!
Hoppas på zero strul idag så att vi hinner med tre körningar, det behöver vi har vi kommit fram till!

Ikväll blir det tyrträning och tisdagskäk, härligt!
veckans träningsplanering ser ut såhär;
må: tyrgympa
tis: tyrträning
ons: KIG och skidor
tor: kylklampen
fre: rehabjogg 4-5km
lör: vila
sön: vasaloppet

nu är det snart dags för mellanmål!

pok

skolan

Hejsan!

sitter i skolan och kör lite torktummlare efter mycket om och men. fanns det någonting mer jag och mikaela kunde gjort fel idag? ... tror inte det. vi sågs kl 11 men kom inte igång på riktigt förrän lite efter 13. :P
Aja, bättre att göra fel nu när det finns tid att göra om försöken.
Det som är så tråkigt med detta exjobb är att nu under körningarna har jag verkligen zero att göra..visst var 30:de minut skall jag in och mäta 3 saker (som kanske tar 2 min) men emmellan där så hänger jag mest vid min dator, som idag inte vill hitta skolans trådlösa internet. Värdelöst!
längtar efter att få göra någonting vettigt, typ träna eller umgås!


helgen!

Tjo!

Sorry för den något kassa uppdateringen, men det har varit hemmaplansläger med Tyr i helgen..så varken ork eller tid för att blogga har det funnits. Men idag är det måndag och nu är rutinerna tillbaka igen.
Skall försöka mig på en sammanfattning av fredagen hade jag tänkt.
fredagen bestod som sagt först av skidor med KIG och sedan på kvällen första hemmaplans träningen som var nattorientering.
Lördagmorgon kl 10 var det samling för ett långpass på 1,5h ute på hultsberg. Sprang tillsammans med My, Maria, Linda och Malin i början och efter ett par km delade vi på oss och jag sprang då med My och Malin. Det var ett jobbigt pass som bestod av ungefär 70% vägar och 30% skog. Det var en bana med fyr slingor varav ala sprang den ena och sedan fick man välja vilka andra slingor man ville förlänga med. Jag, My och Malin förlängde med de två "kortaste" och det vart totalt ca 12km. 
Efter träningen var det mat och förelärningar om kost och bålstabilitet, mycket intressant! Gött degiga och slitna bytte vi om för att ge oss ut på pass nr 2 för dagen. Det var ol intervaller ca 5,5km och efter det en jättekul orienterings lek. var sjukt jobbigt att försöka koncentrera sig på kontrollsiffror och riktning samtidigt som man skulle pulsa i snön. 
Kvällen gick ut på att hålla sig vaken till melodifestivalen, vilket lyckades sådär och samtidigt trycka i sig så mycket godis som möjligt, vilket också det gick sådär..inte ens godis är speciellt gott när man är riktigt trött och sliten.
Söndagens pass blev längdskidåkning. Men fick springa ett långpass om man ville men jag kände att det nog dels var bra att "spara" kroppen lite och dels att det nog skulle vara ganska bra med ett sista långpass på skidor innan öppet spår. Gick iaf fint, strålande solsken men lite väl kallt! var -22 på morgonen i skuggan.
sesterande av söndagen gick till sömn och senare på kvällen gick jag, ida, johan och jens på bio. Gullives resa i 3D..filmen var helt okej, men det var nog ingen 3D film direkt..hade varit bättre om den varit animerad. Menmen, nu har vi iaf testat :)

Idag måndag blir det skolan från kl 11, hinner nog med två maskiner idag om allting flyter på bra. Ikväll blir det Tyrgympan som vanligt. kulkul!

Nu skall jag käka lite, fortfarande hungrig.

pok

fredagsmys

Hejhopp!

Precis klarat av dagens andra pass men första passet på hemmaplanslägret. gött!
Vart nattorientering tre slingor a typ 2km blev totalt 7.78km på om jag kommer ihåg rätt 58minuter.
Nu blir det fredagsmys och en streamad variant av på spåret :)

Fick ett gulligt sms av mamma som gjorde mig massa glad :)

pok

skolan

Hejhej!

Sitter i skolan och väntar på en 5kg tvättlast som jag tror kommer ta typ 3.5h att få torr..långtråkigt?! Men ganska bra för mig då en sådan här långkörare är perfekt för min analys.
Träningen i morse gick kanon, lagom jobbigt och ändå gick det fort. Åkte med Malin och det var kul, försökte förklara för henne att det inte går att ha tråkigt om man åker skidor med mig och detta eftersom att jag alltid lyckas med konsten att ramla på de mest spännande/oväntde ställena..först idag ramlar jag rakt på rumpan utan någon som hellst fart..alltså jag stod i princip still! haha. Andra gången i en sväng där ena skidan lyckades komma på andra sidan av en stolpe..så för att undvika en smäll av stolpen emellan benen kastade jag mig i motsatt riktning mot en hysteriskt skrattande Malin. :P Jag överlevde iaf.

Kom hem och duschade tänkte att jag nog måste trycka i mig lite käk innan jag knallar bort till skolan, så det gjorde jag. men inser när jag ätit upp att klockan är 11.15 och att vi ju ALLTID äter lunch kl 12. Happ..får bli en senare lunch idag då huvudet helt enkelt var någon annanstans. :P

Nu skall jag ta och hjälpa en vän med ett träningsprogram.

pok




fredag

tjo!!

upp i ottan, eller inte kanske. klockan ringde kl 07.00 och jag blir hämtad halv 9 av johan för lite träning, i form av skidor, tillsammans med KIG. 
Frukosten nu består av te, macka och fil med havrekuddar..smarrigt!

ikväll börjar hemaplanslägret med Tyr, har inte varit med på något sådant så det skall bli kul :) skulle innehålla lite föreläsningar också.

nu måste jag fortsätta käka!

pok

Torsdag

Hejsan!

Idag har det varit torsdag. Har äntligen fått igång Torktumlaren på riktigt, så himla härligt! Hann med två riktiga tester så nu är vi offeciellt igång :)
precis hemkommen ifrån intervaller i våxnäshallen..jag dog lite där. Tusan vad det är jobbigt! Men samtidigt en go känsla eftersom jag vet att det är någonting som är sjukt bra för mig. körde först 5st 30/30 därefter 6st 600m och avslutade med 5st 30/30. Tufft!

Nu håller bella på att städa inför helgens äventyr och jag skall ta och steka upp lite blodpudding och potatis som får bli kvällens middag.

pok

så bra!

..visst är han duktig!?



pok

värme

Tjo!!


Det har eller är väldigt kallt i min lilla lägenhet och har varit väldans länge nu..så jag mailade först och sedan ringde och sa att jag ville att någon skulle komma och kika på elementen som jag inte tycker är speciellt varma..när väljer gubben (kille i typ 30års åldern) att dyka upp? jo när jag värmt lägenheten i en timma med ungen och direkt efteråt lagat mat lika länge..såklart visade hans termomerer på 21.4 grader..
Bad iaf om att han skulle komma tillbaka imorgon morgon och få känna på ordentlig kyla, vilket han lovade. Hoppas kunna få någon form av hjälp annars blir det till att införskaffa en kupevärmare alt ett oljeelement på biltema.

skall strax ut och åka lite skidor, så just nu letar jag efter alla träningskläder :)

pok

onsdag

Tjo!

Idag är det onsdag och dagen började med lite sovmorgon, härligt! vid 9 var det dags för dagens första träningspass. Det var ol-övning på våxnäs tillsammans med KIG. Vad det känns bra att träna på morgonen, hade jag inte gjort det hade jag med stor sannolikhet bara legat och sovit bort morgonen.
Blev knappt 8km med en snitthastighet på 5:44..vilket jag tycket är väldigt bra för att vara mig när jag orienterar.
Ikväll blir det skidor..längtar redan dit :)

Nu bär det strax iväg till skolan för lunch med mina klasskamrater och förhoppningsvis lite installation av min och mikans torktumlare..vi ligger snart en vecka efter vår tidplanering!

Hoppas ni får en fin dag därute!

pok

vilodag

Tjo!
Idag blir det vilodag, kommer antagligen krypa i benen ikväll när det är natt skid-ol och jag står och hejjar på men då får det helt enkelt göra det.
Igår var det alla hjärtans dag och det firades med godmat, presenter och en glömd blomma på konsum..klassiskt mig! Skall knalla bort och se om den finns kvar lte senare idag.

Skall vara i skolan kl 12, så jag vet inte riktigt vad jag skall göra tills dess..plugga lite informationsbehandling kanske?! Får nog bli så. Ikväll skall jag baka paj, kommer nog bli jättegott! :)

pok

givmild själ

..såhär på alla hjärtans dag kan jag ju kanske passa på att fråga om det någonstans därute finns en givmild själ som skulle kunna tänka sig att bidra med pengar till mina Tyrkläder som går på lite över 2000kr..

beställde;
överdrags jacka, 789kr
överdrags byxor, 479kr
Tävlingströja, 379kr
Tights, 399kr
= 2046kr

en tidig födelsedagspresent kanske?!

pok

alla hjärtans dag

Hej.
Idag vill jag skicka en stor varm kram (plus en och annan puss) till alla de människor runt mig som jag inte vill vara utan. Längtar efter er när ni inte är nära och njuter av de stunder då ni är. Ta hand om er tills vi ses igen.
love you, <3

puss från mig

helgen

Tjo!

Idag är det söndag. Helgen har varit lång och jättekul :) Fredagsmys hemma hos Idag och jens innebar jättegoda köttspett och potatismos plus hemmagjort bröd!!! Och om inte det var nog så vart det marängswich till efterrätt! Galet gott :) borde jag berätt om semlan som Monika hade köpt innan också?? kanske inte?! :P

Jaja, energi behövdes eftersom att lördagen innebar 22km stakning och lika mycket frånskjut med benen. Spåren var helt åt skogen och jag är mycket tacksam över att jag nu faktiskt har såpass koll på mina skidor att jag klarade av att åka i de sladrigga spåren :) Första varvet tyckte jag var jobbigt fram tills lite mer än halva var åkt, då började kroppen vakna och jag vart ganska taggad. La mig bakom en tjej ifrån Kils OK och låg faktiskt mest och "vilade" fast jag vet inte om jag just då hade klarat köra i samma tempo själv..så det var bra att hon dök upp just då. Andra varvet ramlade jag och kiltjejen försvann. Lyckades komma ikapp henne i backarna efter varvningen och när jag kom ikapp henne åkte hon långsamt och var trött. Jag bestämde mig då för att köra järnet de sista 7-8km och körde typ om ALLA..haha. Död gick jag imål och insåg att jag bara kört typ 2min snabbare på andra varvet än första, hur gick det till??
Kom imål som 18de tjej av 64 fullföljande på tiden 2:05:10..Långsammare kmtid än förra helgen men det säger inte så mycket eftersom förutsättningarna verkligen var ändrade.
Johan kom imål som 11e man på de 40 (42)km av hela 242 fullföljande tiden vart 2:33:21 Jag är SÅ imponerad!
David också han ifrån Tyr blev 44a på tiden 2:45:26 :)

Lördagskvällen spenderades med härliga Tyrare framför "public enemies" väldigt bra film faktiskt.
Missade melodifestivalen, så den får jag antingen tajma in reprisen på eller kanske streama över internet.

Idag (söndag) togs en MYCKET välförtjänt sovmorgon! Så gött att kunna sova tills man vaknar av sig själv.
Vid 13 snåret hakade jag på familjen Wikström ut till Tuggelite och åkte längdskidor i 90min, 15km. Jag som egentligen hade tänkt vila bara kunde inte motstå tillfället att få åka lite skidor i det fantastiska väder som varit i dagarna två nu. Så gött!
Efter en dag utomhus på skidor kollades det på skidskytte inomhus och just nu springer jag fram och tillbaka emellan lägenheten och tvättstugan.

Imorgon blir det skolan en sväng och sedan blir det Tyrgympan som vanligt på måndagar :)
men nu skall jag ringa mamma och se om de landat i sverige ännu.

puss från mig.

inga STÖRRE fel..

Häpp, min nya header gick inte hem..man jag är så dålig på att fixa så vad hade ni väntat er? Bella du kanske kan hjälpa mig?

Idag har jag tränat med Johan, My, Sofi, Malin och Pontus..vi körde tennis ol, jättekul! 

Nu sitter jag hemma, blev ingen skola idag..han som skulle hjälpa oss flytta maskiner, elskåp och diverse annat hade fullt upp med en annan grupp så vi får snällt vänta tills på måndag.
Skall strax ta tag i min informationsbehandlingskurs som jag läser på distans, enligt mikan skulle iaf två av uppgifterna vara enkla och gå fort :)

Ikväll blir det fredagsmys hemma hos ida och jens och imorgon blir det Solstadlopper 20km skidåkning, på söndag skall jag nog vila..har kört 10 eller om det är 11 dagar i rad nu.

Anmälde mig på SLKs träningsläger över påsk också, kul! Blir i Varberg precis som 2 eller 3 gånger innan..gött!

Puss

ny header.

Buu eller Bää?

Torsdag

Vaknade vid 7 tiden av att bella gick upp, men låg och drog mig typ 45min..gött! nu planerar jag att göra mig iordning fort som stålmannen och sedan knalla iväg till skolan för att trycka igång den första maskinen vid 9tiden.

Tänkte försöka få till en förändring av min header idag undertiden som torktummlaren tummlar..får se hur det går :)

Ha en fantastiskt fin dag!

puss

onsdag

tjo!

Idag har det varit en onsdag. Började dagen med en liten oplanerad sovmorgon, mycket välkommet! Drog iväg emot universitetet och mötte upp mikan för att inleda en heldag i labbet tillsammans med vår kära torktummlare, skall fråga mikan imorgon om vi inte kan döpa den till något passande namn :)
att sitta av tiden det tar för tvätten att torka är verkligen inte speciellt kul, mikan räknar matte så hon har ju iaf någonting att göra. Jag har roat mig med ms röj och harpan.. :P Men imorgon skall jag vara smart och ta med datorn så jag också kan göra lite nytta.

Onsdagskvällen spenderades ute i bellevi skogen med att springa kylklampen, en nattorienterings tävling som arrangeras av klubbarna runt om och i karlstad varannan onsdag. Kul! 
Jag sprang okej tyckte jag, svårt att vara kritisk. klantade till mig på en sträcka, gjode en dålig utgång ifrån en kontroll och bomade en kontroll något..så det finns potential till förbättring och det är juh bra. 

Just nu håller jag på att tvätta alla illaluktande träningskläder skall bli gött att kunna dra på sig rena kläder imorgon.

Imorgon tänkte jag springa intervaller i våxnäshallen men det blir skidor istället och det är nog bättre det. Mina knän blev hemskt stela efter kylklampen idag och benhinnorna fick sig en liten törn igår..dock kände jag inte av dem idag. Plus att jag välkomnar alla mil jag kan få under mina skidor..vasaloppet (öppet spår) närmar sig fantastiskt fort och det gäller att vara förberedd. :)
Det blir också mer labbande och handledarmöte imorgon. bra med en liten avstämning tillsammans med vår handledare. 

Och inte att glömma, på lördag tänkte jag slå till med att åka min andra skidtävling i karriären nu 20km, hoppas kunna åka fortare än i Mattila..kan det gå!?



Bjuder på en bild ifrån Oringen i sommras då vi på vilodagen drog iväg till en mysig sjö och badade.

Tisdag

Hejsan!

Idag är det Tisdag vilket innebär Träna med Tyr och 20kr käk, perfekt!
Skall strax iväg och möta upp mikaela. Idag kommer vi spendera vår tid i labbet och labba med vår torktumlare..aja det blir säkert bra till slut :)
Hoppas kunna leverera någonform av resultat på torsdag då vi skall ha handledarmöte.
Igårkväll och i natt har det snöat här uppe så nu är det vitt och vackert igen, dock vart det plusgrader i morse så vi får se hur länge som snön stannar. 
Längtar efter min mamma och pappa som just nu dragit in i Kambodja..fuskigt..men såklart unnar jag dem lite semester.

Hittade den här bilden på datorn, som faktiskt är tagen i Våxnäshallen här i Karlstad..året är 2001

nu: off to school!

puss


PM

dagens PM:
skolan
käka
packa
träna
ducha
käka
slöa!

Måndag

Hejsvejs!

Tänkte kanske att det var någon som ville se bilder ifrån igår. Monika tog bilder på mig och Johan änr vi åkte så här kommer dom,


Först kom raketen Johan och blev serverad vatten utav pappa Rolf.


Sedan kom söndagsåkaren Michelle och också hon blev serverad vatten av Rolf, medan Monika tog kort.

väldigt kul var det och jag tror att det kan bli ännu en 2mils tävling till helgen..beroende lite på vädret men just nu ser det bra ut :)

MSM

Hej!

Idag åkte jag med familjen Wikström upp till Mattila för att för första gången någonsin tävla på skidor. Tänkte att det nog kunde vara bra med någon form av erfarenhet inför Öppet spår.
Hade som mål att inte bli varvad och helst komma under två timmar.
Efter första kilometern kändes detta som en omöjlgihet, det var kö och total stop på flera platser. När det väl blev glesare och det faktiskt gick att åka skidor så tänkte jag att nu j*vlar skall jag trycka på för allt jag är värd..vilket jag gjorde. Hade en skön känsla igenom hela loppet men det märks verkligen att jag är en nybörjare..michelle tar i förkung och forsterland och blir ändå omåkt av gubbar som bara står och enkelstakar..FY!
aja, jag to mig under 2h med marginal, jag fick en tid på 1.49.03 ..skit nöjd :)
För johan gick det också bra, han körde dubbla distansen och hade 2.16.19..väldigt bra!

Annars har det inte hänt så mycket denna helg, jag har mest varit kattvakt till Mikans Oliver (en norsk skogskatt som är identisk med Mitzuno) :) 
Tvättar lite äkliga träningskläder just nu och skall ta och kila ner och byta till torktumlaren alldeles strax. sen måste jag ta och laga någonting och käka. enligt min klocka förbrände jag typ 1700kcal så mat behöver jag :)

ikväll blir det solsidan, och så hoppas jag björn kommer förbi med lite bakverk :P
Det är så kallt i min lägenhet, 18.8 grader inomhus just nu..sitter med mössan på för att inte förfrysa några kroppsdelar. Imorgon får jag nog ringa till min bovärd och be han fixa mina element, de är bara fesljumna.

puss



music

Bra musik just nu är bland annat Bruno Mars..en röst att dö för!

fredag

Tjo!
Idag är det fredag och då skrivs det fredagsmys, här blir det tacos och en fet godispåse..jag har längtat! 
Träningen rullar på, det är bara att kika in på jogg.se för den som är nyfiken :) Imorgon blir det rehabjogg för att hjälpa kroppen till att vara i absolut kanonform på söndag då Mattilas 21km skall köras. Åker med familjen Wikström upp och Johan har som mål att varva mig, vilket jag absolut aldrig kommer att tillåta.. ;)

Maria erbjöd mig en plats upp till Åre nästa vecka och gud vad det hade varit kul att följa med och få ytterligare mil under skidorna..men det finns lixom inte inom min finansiella ram. Speciellt inte sedan jag ju faktiskt skall åka iväg till USA i 10 dagar och hälsa på min BFF. Sedan bara MÅSTE jag köpa nya orienteringsskor..de jag har nu håller typ inte ihop och ett ordentligt vätskebälte inför vasan är också på inköpslistan..skulle behöva nya trugor också men det får jag nog rådfråga kunniga om innan. 

skolan rullar på, läser en distanskurs i miljöledning som jag tror har stor potential. Exjobbet har väl inte riktigt kommit igång på allvar ännu, men det går iaf sakta och stabilt framåt. försöker få till ett bra CV inför sommarens sommarjob som jag hoppas på kan bli här i Karlstad!

Fick tummen ur i morse och gick för att panta ut vår tvättcylinder så att jag äntligen kan tvätta på riktigt och slipper handfatet. Maskinen är faktiskt redan igång och det blir iaf en till innan jag är ikapp med en veckas tvätt. Blir juh lixom galet mycket tvätt när man som jag fått för sig att i någon form träna i varje dag. 

puss

all yours

min favorit..

http://www.youtube.com/watch?v=wJ1hkFx9t7U&feature=related

puss

torsdag

Som fisken i vattnet..så mycket trivs jag! 

Idag blir det plugg och sedan en branschkväll på universitetet med lite olika företag. Skall läsa in mig lite på företagen så jag verkar smart :P

Träningen går kalasbra, love it!

puss

RSS 2.0