söndag

tjo!
Först: sorry för DÅLIG!! uppdatering, jag har haft så sjuuukt mycket att göra denna veckan att jag knappt hunnit med att andas..otroligt!
Projektet har ätit upp all vaken tid, och då menar jag verkligen ALL tid..sjukt! i lördags blev jag äntligen klar med G uppgiften och skickade in denna!
I dag vaknade jag upp efter mer än 12 timmars sömn och insåg att lägenheten såg ut som ett stort fylleslag..men andra ord inte vackert!
I morgon kommer Jonte på besök så det fanns ingenting annat än att hän ge precis hela dagen åt att städa..men oj så fint det blev!
När städningen var klar åkte vi med mickan och sambo till willys och lidl för att handla all den mat som redan borde funnits i skåpen men som ingen haft tid att inhandla!
på onsdag em då är både jag och henrik helt färdiga och kan äntligen ta helg!?
Henke har två tentor nu till veckan, mån&ons och jag kommer att försöka jobba mig till en 4:a mån-ons..har två överbetygs uppgifter och en muntlig tenta men det kommer inte vara i närheten av så mycket att göra som denna veckan, det är iaf min förhoppning =) Skall i morgon ut på ett långpass tillsammans med jonte och det ser jag verkligen fram emot!
nu: hämta tvätten och sedan definitivt sova! och det i en nybäddad säng..kan inte bli bättre!
puss

onsdag

Tjosan!
Herregud vad det kröp omkring myror i huvudet i dag..haha! formler hit, enheter dit..och samma sak slog jag om och om på miniräknaren men fick olika svar och glömde alltid någonting påvägen! insåg vid 18 tiden att det inte fanns några raka tankar kvar i hjärnan längre och beslutade mig för att cykla hemåt.
faktiskt dagens och vårens nya satsning, att cykla alla de dagar då det inte regnar ca 8,5km enkel resa..så lite fit hoppas jag väl att man kan bli :)
Försöker just nu få upp kroppstemperaturen med en kopp te ännu är inte sommaren här!
kram

måndag

hallojsan!
Längtan till sommaren har eskalerat rejält idag, varför vet jag inte! Satte på min Sommar spotify lista och sjöng med i hits som "kostervals" och "dina färger var blå"..
Skall bli underbart med en vecka i prag och lite riktiga vårkänslor.
dagens insats: lämnat blod på claratappen, de ni!
nu: håkans bar
klem

söndag

tjo!
sorry för den dåliga uppdateringen här..har inte haft energin helt enkelt!
Helgen som varit har till största delen bestått av sömn, vilket jag måste haft det dåligt med..helt sjukt hur man kan sova så mycket!
förutom sömn har det blivit mkt film..beck, mumien/draken/kejsaren (någonting), shutter island, och kanske någon mer..kommer inte riktigt ihåg!
chattade med bella igår, som landar i sverige på onsdag.
nu är det helt klart dags för sängen
//mich

torsdag

Tjo!
imorgon är det äntligen fredag igen, och då skall jag träffa matilda se på skavlan och ta helg! <3
Mitt ben har verkligen inte varit på humör idag! helt fantastiskt vad det värker när det väl har börjat. försöker göra allt för att få det att sluta..ta en promenad, ställa mig upp, sträcka på benet lägga upp det på någonting högt etc..men det värker bara precis lika mycket..koncentrations nivån fans inte en med på skalan idag och jag tror kanske att jag kan ha snäst emot min omgivning en eller två gånger (..inget illa menat isf).
nu skall jag testa ett näst sista vapen emot benvärk nämligen att dra ut och springa, hjälper inte det blir det verktabletter för att kunna somna.
//mich

tisdag

Tjooo!
Idag, precis som alla andra dagar, satt jag i skolan blev mellan 8.15-17.13 idag..
förs var det CAD lektion och sen satt jag och ritade mitt värmesystem. förde också in alla anteckningar i Excel =)
Imorgon blir det ventilaton och kylsystem skall ta tag i frågan om dimensionering av kylmaskin också har inte orkat ta tag i det riktigt..krävs att man läser igenom x antal sider..
ikväll gjorde jag Chili con Carne, vart mycket gott!
nu: couger town
//Mich

måndag

TjoTja!
Helgen gick som oftast alldeles för fort! men bestod av: film (tredje Stieg Larson), Melodifestivalen, besök från Ingmår, motion osv, gemensam storhandling (allt för att spara på energin)..
Inatt var det ett herrans liv på våra grannar, möbler flyttades och ungen skrek ordentligt1 detta medför självklart att både jag och henrik är dö trötta, jag har kunnat sova sedan sju tiden men inte gjort det eftersom jag knappast kommer att kunna sova igenom hela natten då.
Snart börjar Svenska Hollywood fruar vilket skall bli superduper kul, men efter det blir det till att nanna ordentligt!
Imorgon blir det till att sitta framför datorn precis hela dagen, först CAD sen Excel..
//Mich

pingeling

Pappa skickade den här bilden på Ping till mig..ååh lille Ping jag saknar dig massor!

Kolla så coolt, han står på snön utan att falla igenom.
puss ping

lördag

tjooo!
Har varit en mysig lördag och jag hoppas det fortsätter så!
Tog mig en liten sovmorgon i morse. Henrik gjorde frukost och sen städade vi undan lite i lägenheten, vilket behövdes! Efter att för 50 gången konstaterat att vädret ute var strålande solsken och ord som, passa på, uttryckts både 1 och 2 gånger ifrån min sida promenerade vi in emot stan. Postade lite paket och inhandlade brallor och två tröjor till Henkan. 
Nu skall vi snart börja med middagen så att den är lagom färdig till kl 20.00 och melodifestivalen. ikväll hoppas och röstar vi på min absoluta favorit (sedan många år) --> Salem al fakir!
Imorgon hoppas jag kunna hitta på något kul med Matilda samt hinna handla lite käk med Mikaela.

Puss!

damp

sitter i datasalen i hus 9, en föreläsning pågår..herregud! kan inte tänka klart!

"den som är lite högre upp är pelaren, ta den, fortsätt emot samma punkt och släpp gridden. ni gör bara den inte andra sidan..är det någon som fått till det??"

and so it keeps going on...

Mitt principschema är iaf till största delen klart! jag är nöjd!

//mich

im in love..

helt galet vad jag blivit besatt av låten "in a moment like this" finns i ett tidigare inlägg..vinner inte den låten är det nått som är fel!
Rihannas "russan roulett" är också en av stor favoriterna!
// mich

torsdag

Passet upphittat och resan till Prag över påsk är räddad! puuh!
Blev grymt besviken på salems nya låt "Ignor this" den är inte alls bra..däremot 4 o´clock är grymt bra i riktig salem anda =)
nu: Sova!? är ju så sjukt trött på mornarna nu för tiden, why?
// Mich

CAD

Tjoooo!
Har ritat 2D Cad precis heeeeela dagen (10-16.30). Är mycket nöjd med min insats =)
nu är det bara 3D caden kvar..skrämmande! men det borde går om jag ger mig tusan påt!
har haft huvudvärk idag, faktiskt hela dagen..kanske borde ta och sova en timma eller två? fast nu är ju klockan så mycket så att det knappast är någon idee..
nu: Vända upp och ner på hela lägenheten i jakten på mitt försvunna pass..
//Michelle

weeeei!

Klarade ångesttentan galant vart en 4:a! Sååååå härligt! Nu kan man äntligen börja slappna av och njuta av våren, som faktiskt är på väg.
Tränade idag i solen, skulle bli ett återhämtning spass men det blev en temporunda.. måste varit all energi som följde med tenta resultatet :)
nu: roomservice 
sen: sooooova
//Michelle

Vinnare!?

Det här är nog helt klart Danmark som är årets vinnare av melodifestivalen..visst är den bra?


helgen

tjotja!
Helgen vart mycket lyckad, tog tidig buss ner emot jönköping i fredags och var framme vid 12. Maria mötte upp mig på busstationen. dumpade av väskan hos markus som snällt hade erbjudit sig att konka runt på den så att jag skulle slippa! TACK! =)
Maggi anlände och vi tre gjorde stan. Efter det drog vi emot Råslätt och Maria o Markus lägenhet för att laga middag och fredags mysa.
Lördagen var det upp och iväg på marknad, vi hittade inget men det var fint väder :) efteråt gick vi emot stan och senare till Waynes och fikade. MYS! Lördags kvällen innehöll middags mys, melodifestivalen och "Need for speed underground" ett gamalt klassiskt tv spel. :)
Söndagen var det motion som stod på schemat och jag och maria tog en lång promenad runt i kvarteren.
här kommer lite bilder:
Maria uppkrypen i soffan
Trion; Maggi, Markus och Maria
Ut på tur, aldrig sur!
// Michelle

stressad

Tjoooo!
Är inte så farligt som rubriken antyder, måste skynda mig med inlägget så att  jag får ut och träna i solen.
skall köra tröskelfart 4*4min
Skall summera helgens äventyr kväll!
puss!

jönköping

Tjooo!

är i jönköping och hälsar på maria! updatering med bilder kommer imorgon eller på måndag, håll ut!
nu blir det mys framför melodifestivalen!
puss

torsdag

tjooo!
Idag vart det skola igen, mycket trevligt..jag och mikaela har räknat areor och massor till förbannelse..men det blev rätt tillslut  =)
Nu har jag och henkan precis käkat tacos och kollar på "sveriges värsta bilförare" magen krampar så himla roligt som det är!
hahahahaah!
puss

Snälla tomten?!..

I födelsedags present önskar jag min ingenting annat än en startplats i Örebro, D21.
Om man anmäler innan 1 maj blir det billigare..tänk på det! ps, jag önskar också bussbiljett för veckan.
Puss och kram tomteFAR och tomteMOR

bilder från i lördags.

Tjo, kom precis på att jag inte lagt upp bilder ifrån lördagens tenta fest.

härliga Matilda!
Madde
Mötte upp henke
puss

onsdag

Tjotja!
Solen skiner, så härligt det är!
Skall bege mig ut på en runda inom en snar framtid!
Idag har jag och mikaela suttit i datasalen och simulerat i Teknosim, mycket intressant!
imorgon blir det nog mer simulering och på fredag åker jag till jönköping =)
puss

Tisdag

Hejsanhoppsan!
Är det inte uuunderbart väder ute? helt otroligt! skall snabblogga och sen hoppa i träningskläderna och ge mig ut på ett 70min pass.
Idag hade vi första CAD genomgången, verkar hyfsat krångligt..men jag är mer nu övertygad, precis som pillan kommenterade, att jag kommer att lära mig iaf tillräckligt på dessa 4 veckor =) känns skönt!
Dagens i-lands problem: Varför är postlådornas springa så förbaskat liten? minsta lilla paket tar 5 minuter att trycka igenom..en del går inte alls..då måste man leta upp ett postombud, eftersom postkontor inte finns längre, och i Karlstad har man helt ologiskt placerat all ombud utanför centrum..hurra!
Skall tvinga Henrik att gå och lämna in dem åt mig, jag skall ju faktiskt ut och springa!
hejsvejs!

Måndag

Hejsan!
Idag var det projektstart för det projekt som skall pågå i 5 veckor och som handlar om att konstruera värme, kyl och ventilationsanläggning för ett mindre "hus". verkar vara intressant, är dock lite skeptisk inför momentet "lär dig CAD på 4 veckor"..aja, henke får helt enkelt hjälpa mig!
Skulle ut och träna idag hade jag bestämt..men det var bara och glömma! Började snöa redan igår kväll och det snöar fortfarande, det finns ingen som direkt har hunnit ploga! men jag förväntar mig att det är kirrat tills imorgon em så jag kan köra igång!
På fredag morgon åker jag söderut emot jönköping och Maria, kommer bli toppen!
puss

RSS 2.0