bloggtorka

Hejhej!
Det blev ingen V65 eller cykling igår, magknip ställde till det för 2a dagen i rad..Drog ut och plockade lite friska karlstad kontroller istället tillsammans med Johan.
Får se hur jag gör med tiomila i helgen..känns inte så kul att åka dit om jag inte tros behövas. vilket jag inte tror.
Nu skall jag ta och äta en ordentlig frukost och ladda inför mikans flytt som jag skall hjälpa till med idag :)


pok

tordag

Hejsvejs!
Jobbade hemifrån idag också, får mycket mer gjort hemma än i skolan just nu. Lika bra att stanna här då!
Ikväll blir det orientering på skutberget men först skall jag cykla dit och sedan hem igen. gårdagens tänkta cykling förblev nämligen ogjord, så idag får jag ta igen den.
Det vackra vårvädret är tillbaka idag och jag har dragit på mig jeans shorts och en kortärmad skjorta bara för att våren skall fatta att den skall stanna. :P

pok

onsdag

Hejhej!

Ja, nu är man tillbaka i skolan igen efter påskledighet..fast jag kan kanske inte påstå att jag var så mycket ledig. Det var ett intensivt program som SLK satt ihop för oss under varbergslägret.
Till helgen blir det nog tiomila, får se hur det går.
Dör lite av trötthet nu, sovgott alla där ute i cyber space ;)

pok

varberg

hejhej!

Nu är jag i Varberg,, åkte hit i Torsdags och åker hem i morgon Söndag. vad gör jag här då? jo, SLK (Strömstad LöparKlubb) har sedvanligt träningsläger över påskveckan och i år var det förlagt i Varberg..vi har varit här två år innan och det är så kanon! Frächa och fantastiska lägenheter, underbar miljö och framför allt bra löparstråk utmed apelvikens kust. Vi har hittills kört 1000ingar i torsdags, morgonjogg och fartlek i bokskog i fredags samt långpass och lagtävling idag. strax är det vidare mot en lokal på campingen för vidare lagtävlingar. mitt lag bestående av, mig, björn, ludde och sofi vann första tävlingen som i sig innehöll 8 moment och kom trea på lagtävling nr 2. Hoppas vi kan ta hem de grenar som är i kväll så at vi blir de som vinner påskägget :)
Tills ikväll skall vi i laget ha tagit ut, en person som inte är rädd om sin frisyr, ett kakmonster, en person som inte FRUKTar något, två gladnynnande personer och en person med näsa för vaselin..skall bli kul att se vad det är för lekar/tävlingar egentligen :)

Träningen går okej, det känns i kroppen att det var ett tag sedan den utsattes för stenhård träning men jag tycker ändå att jag orkar hänga med och får bra tider. så det är kul. imorgon är det jaktstart baseerad på de 1000ingar vi körde i torsdags..bäste man går ut sist och om alla springer som dom "skall" bör alla vara imål samtidigt.

hoppas ni har en fantastisk påskhelg och får precis som mig en massa färg i ansiktet :)
Glad Påsk.
pok

18:e bilden: En bild på din fritid.



Tro det eller ej, men det finns inte en enda bild på mig när jag springer..bara en massa bilder på andra som springer eller orienterar..men jag hittade en bild på mig när jag iaf åker skidor..ett fritidsnöje som inte direkt går att ut öva just nu..men som är väldans kul :D

17:e bilden: En ovanlig bild.



En ovanlig bild..det får nog bli en på min varankompis som svansade runt nedanför min lilla altan på ön Paulo Tioman utanför malaysias östkust. Notera mina flipflop på nedersta trappsteget...NÄRA!

iväg mot varberg

Hejsan!
Springer som en yr höna runt i lägenheten och försöker packa. kl 10 går bussen emot göteborg från busstationen och jag är inte helt klar med packningen ännu..typiskt!
Det kommer bli en hel del träning och jag hoppas min numera ganska friska kropp orkar med det. Varför blir jag som faktiskt väldigt sällan är sjuk nu sjuk två gånger inom en månad? otroligt irriterande att inte kunna fungera normalt. Men nu måste jag packa klart, byta om och traska ut till trean ner mot stan.

pok

16:e bilden: En bild på dig själv.

Jag gillar mat, har alltid gjort och kommer alltid att göra! :P

nostalgi i bilder

Hejsan!

Sitter i skolan och försöker knåpa ihop en bra exjobbs rapport, lyckas ganska bra tror jag..men det är mycket kvar! bra att det finns lite tid kvar :)
Igår när jag hade tänkt att lägga tid nere i tvättstugan hamnade jag framför datorn istället och började bläddra bland gamla bilder som jag ägnat mycket tid till att scanna in. Hittade en massa kul bilder som jag tänkte dela med mig av.


mamma och bella

Lyckan är fullkomlig

Skottland och Loch Ness sjön

Tänk alla hamstrar som vi haft. är detta Sotis tro?



Ser vi några krabbor kanske?


klättring!

Far i riktigt stentvättade jeans

vackra mamma.


Mönster unge?

Såhär i påsktider måste det såklart avslutas med ett kort på två påskkärringar.

pok

off to school

Tjo!

Strax kilar jag iväg till skolan. Hoppas allt är bra mer er där ute.

pok

Torsdagen i bilder

hejsan!

här kommer bilder från i Torsdags då vi hade kombokalas hos mig.


Fina Maria!

lilla jag


Maria och Mikan

Påväg in till stan, alla killar förutom björn och vi tjejer hann med bussen..så fi fick ringa efter hjälp.


Dansandes


M&M


Björn och David..som inte diggar låten?


Henry och Mikan


njaa?? jag tror inte David vill ha en nackmassage nu?


Emil glad och sprallig som vanligt!


Alex


Hjälp mig!!! Maria får en kram av okänt FBK-fan


Redo att traska hemåt.

Tack för en jättekul kväll!!

pok

min fina blomma

Här kommer en före och efter bild på min fina blomma :)



före, i en alldeles för liten kruka



efter, i en lite för stor krukamen nu finns det plats för den att växa sig större :)

pok


plantera om

Hej!

Trots viss prokastingering har jag faktiskt fått gjort endel idag, iaf tillräckligt mycket för att jag skall ha samvete att gå hem. Tänkte plantera om min stora blomma som jag fick jord till utav mikan i inflyttningspresent :) sen tänkte jag nog tvätta, om det finns en tvättid dvs.
Och så måste jag röja lite..både i datorn och i lägenheten...skicka in lite fler jobbansäkningar och så skall jag juh faktiskt träna :)
bilder?!
jodå, jag kirrar det när jag kommit hem om en stund.

pok

måndag

Hejsanhoppsan!
Ny vecka. härligt! Idag börjar min cykel"karriär", haha! tänkte cykla ett par mil idag vid 18tiden. 
Helgen var bra, långsam, men bra. Var juh som sagt hemma hos mig i torsdags och självklart blev både jag och mikan, som inte heler skulle med ut, övertalade så in i bänken..typiskt! Det var iaf hur kul som helst! :) Bilder får nog lov att komma i eftermiddag..om jag kommer ihåg :P
Fredagen tillbringades mest sovandes...vad trött man bli när man dansat hela natten!
Lördag morgon åkte jag med Monika, Emil, Rolf och Marie till KArlskoga för att springa lite orienteringstävling. Eller ja, jag gick och lunkade runt min bana. Det gick iaf bra, missade ingenting.men ja, tempot var i det närmsta snigelfart jag kommit. På eftermiddagen mött jag upp mamma och pappa som åkt upp till karlstad för att hälsa på Bella och mig samt lämna min cykel. Vi lagade mat tillsammans och sen åkte vi ner till Monika och Rolf för lite eftermiddagsfika, mys! på kvällen hyrde vi Beck, Levande begravd. Kan verkligen rekommendera den filmen..jätteläskig och jättebra :)
Söndag morgon åkte jag, Bella och Rolf återigen till Karlskoga för långdistansen. jag hade dryga 7km och det kändes faktiskt bra. Jag trode benen skulle vara tunga som bly men de var de inte..men så fort jag försökte trycka på så började jag hosta, så det var bara att fortsätta lunka på och gå i alla uppförsbackar. Missade litegrann men var med mer på kartan än jag någonsin lyckats vara på en och samma gång. Ett steg framåt.

Idag måndag är jag trött, skall bli gött att i eftermiddag hoppa upp på hojjen med lite musik och bara trampa! Kanske kan ladda ner någon bra ljudbok att lyssna på?!
Nej nu MÅSTE jag förstätta skrivandet.
pok

party!

hejsan hoppsan!
siter hemma med nio utav mina klasskamprater och dricker lite vin samt öl, trevligt! Det blir nog stan snart för flera av oss men dock inte mig...jag behöver sova! Jetalg och förkylningen gör sig fortfarande påmind.
pok

usa

bjuder på lite fler bilder ifrån usa;

på Panora bread tillsammans med Ryan, han gjorde sitt homework och jag läste på omoljesand i kanada..

Ryan försöker sig på att spela på en "Oboe" vet inte riktigt vad det har för svenskt namn. Han lyckades faktiskt skapa ljud vilket tydligen är svårt, men det lät mest  som musik för en ormtjusare :P

Emelie gillar inte att bli pussad inför folk..men Ryan gör sitt bästa för att tvinga henne.

Under en staty på campusområdet

på en mexikanskrestaurang i greencastle

i indianapolis och dricker morgonkaffe

Shopping!

Amy och hennes bil

Ut och kolla på cykelrace, vad passar då bättre än ett linne med cyklar på?

Em och Mich

VÅRRRRR

Försöker oss på danssteget "nötknäckeren"



Typisk amerikansk RedCup..



När ingen såg elle hörde gjorde jag och Bree ett eet litet uppträdande. Amy vår maneger tyckte vi var sådär..??



Sista bilden och sista kvällen, tack för mig Em och USA jag hade jättekul!!

hoppas ni har en bra torsdag!
pok

måndag-onsdag

hejhej!
Det har varit en tung inledning på denna veckan och jag tror inte att resten blir sådär jätte lätt heller.
Min förkylning ifrån usa vill lixom inte släppa taget om mig, även om det blivit så mycket bättre. De sista nätterna har det varit svårt att sova ordentligt och jag har vaknat av min hosta. Efter mycket om och med var jag idag på vårdcentralen, mycker riktigt finns en infektion i kroppen men den är lyckligtvis påväg bort. fick utskrivet en stark hostmedicin som jag vet hjälper och efter två doser hitills idag plus 4 timmars sömn är det mycket bättre. Hoppas på en ordentligt god natts sömn och att imorgon kunna vakna frisk..
kanske lite mycket begärt :P
imorgon blir det kalas för björn hos mig..lite bättre plats här. dock tänker jag inte följa med när de andra går ut, sömn är högre prioriterat på min lista.
I helgen avgörs också SM i orientering på Gotland, natt och sprint. Skall med spänning och nervositet följa alla våra duktiga Tyrare som skall vara med. kul!
nu blir det en shot hostmedicin och sedan sägen.
pok

resan hem

Hejsan allihopa.
Resan hem gick helt okej. alla flyg var i tid och alla byten gick utan problem. Det var mest själva flygturerna som var lite jobbiga.
På resan från indianapolis till chicago hamnar jag i sätet bredvid en mycket kraftig man och det känns som att jag under de 40minutrarna flyget tar sitter ute i gången. Snett framför mig sitter en högljud amerikansk kvinna som då rakt inte är nöjd med varken servicen på planet eller vilken plats on tilldelats. Vad sådana människor är irriterande..hur nöjd tror hon att jag var med min plats?!
iaf, i chicago var det terminalbyte från terminal 2 till terminal 5. Tåget emellan terminalerna kom efter en korts stunds väntan och jag fick sitta knappt 2 timmar vid gate M15. kom på planet och fick mittengångplats bredvid en annan ung tjej som slocknade efter knappt 5 minuter i luften..gött! Efter middag och film tänkte jag att jag nog iaf borde ta och blunda en stund. Lätt?! gubben bakom mig börjar snarka jättehögt bara en kort stund efter att jag satt mig i en någorlunda bekväm sovposition..försökte härda ut men insåg att det inte skulle gå så jag knallar ner till bakre ändan på planet där alla flygvärdinnor hänger och bad om ett par öronproppar. får ett par och går tillbaka till min plats. Försöker trycka i dem och inser att de är på tok för stora för mina öron..det går inte alls att få till dem på ett bra sätt och det slutar med att halva öronproppen hänger utanför örat. Då kommer nästa problem, herrn snät bakom mig på andra sidan har beslutat sig för att trots att ALLA andra i hela planet vill sova så tänker han läsa sin tidning. Lampan den har han tänt och den är riktad precis i huvudet på mig. Grattis!
Drar filten över huvudet ett par varv medan jag argt blänger på han. lyckas iaf somna och sova ca 2-3 timmar.
I köpenhamn går tiden fortfort och jag behöver bara vänta ca 30 minuter på nästa plan mot göteborg. Börjar känna mig otroligt trött.
Efter att ha landat i göteborg och tagit flygbussen till nilseriksonterminalen började jakten på en tågbiljett till karlstad..inte lätt...en sur sj-medarbetare förklarar för mig att det minnsan skulle kosta 300kr och tåget skulle gå om 1.10minuter. ojoj det var inte billigt säger jag och gubben blir ännu surare. vad trodde han? att jag skulle hoppa av glädje över att de höjt biljettpriset 3gånger? Jag var inte i mitt livs bästa form heller, trött, hungrig och irriterad på sj. Men efter att ha ätit lite mat och köpt biljett hoppade jag på tåget mot värmland och blev på tågstationen upphämtad av Johan, vilket jag var mycket glad över..tror inte jag orkat med en sista bussresa...

det var det. pok

hemma!

tjo!
Hemma igen, tiden går fort. Det kommer en updatering över lördag och söndag samt idag senare ikväll. Nu måste jag jobba på att få tillbaka min röst :)
pok

fredag

hejhopp!
Blev väckt 0850, och vi hade tänkt åka 0900, men det hände juh inte..tror vi kom iväg vid 0930 till indianapilis eller bara "indi" som dom säger här. Jag Amy och Emelie åkte dit för lite tjejshopping...och herregud vad det fanns mycket fint. jag hade lätt kunnat stanna i flera timmar inne på "forever21"...och då gillar jag inte ens att shoppa?!.
Vi gick okmkring på cirkul center mall i ett par timmar innan vi åkte tillbaka, via Ryans föräldrars hus för att hämta lite rena kläder. Väl tillbaka avar det bara att hoppa i finbyxorna och dra på förfest hos huset bredvid. Vi gick och kollade på cyklisterna som var jätteduktiga och cyklade sin race hur fort som helst!
Efter det fick jag uppleva en seniordinner, som gick ut på att de äldsta i huser hade middag tillsammans och berättade pinsamma historir om varandra. kul! När middagen var klar gick vi och fortsatte festa/dansa lite överallt på campus bla hos phi psi. En otroligt rolig och annorlunda kväll. Tack för mig säger jag till USA. NÄsta gång jag kommer tillbaka skall jag 1, göra mer turistgrejer 2, ha mer pengar för shopping.
over and out!
pok

Torsdag

Okej, nu skall jag försöka komma ihåg vad jag gjorde i torsdags.
Gick upp tidigt vet jag, emelie började skolan kl 10. Och jag följde med henne. hon hade Womens studies, mycket intressant kurs som jag gärna hade läst..men kanske på svenska då. Efter lektionen var det lunch i kappa,kappa,gamma huset (här vi bor). När lunchenvar över drog vi vidare på emelies painting class. Det var grymt kul att se dem måla och höra hur deras ideer gick runt i huvudet. Emelies tavla blev så jäkla cool, tyckte iaf jag!
Emelie hade fotbollsträning efter det så jag och Amy åkte till ett lokalt ställe som sålde glass och sådant. Smarrigt värre var det iaf!
När emelie hade spelat klart fotboll åkte jag, emelie, ryan, ted och m.k till Casa grande, en mexikans restaurang där vi åt middag. Så sjukt gott!!
och jag lärde mig en bra fras ifrån ted...som jag översatt till svenska..."Det är inte en riktig date om inte killen betalar för maten.." Bra talat!
På kvällen när vi kom tillbaka från den mexikanska restaurangen hjälpte jag emelie att instalera hennes konstverk.
pok

lite bilder

Tänkte jag kunde visa lite bilder från min resa så här långt. :)

Precis kommit fram till Greencastle

På Campusbaren

Ry och Em

Hon har näääästan körkort!!!!! :P

En utflykt med Amy och fyra andra tjejer till ett Center där de räddade kattdjur.

Skön stil!!

Ut på fest skall vi. Vet inte hur man vänter bilder i mac tyvärr.

Amy och Zandris radioprogram gästades av mig. Lärde amerikanarna lite svenska ord :)

Följde med Ryan till vetierinären med hans familjs tre hundar. På bildern är det den något storvuxne Hugo.


Jag hjälpte emelie med hennes skulptur/konstverk. Vi gjorde små, som jag kallade det fågelhålkarm för att kunna hänga upp själva verket i.


Är övertygad om att vår träslöjdslärare iaf skulle bli lite imponerad?!

Det var allt ifrån nu.

pok

Onsdag

Tjotja!
Dagen började med att jag sov fram tills kl 09 gick upp och åt frukost och försökte sedan väcka Amy..men det gick inte alls, hon platsar definitivt i kategorin "svår väckt person". Iaf jag roade mig med att streama Ullared fram tills 11.30 då det var lunch. Efter det så var det len del väntan för Emelie hade sångövning och Amy hittade inte någonting att ta på sig. Men vid 13 tiden kom vi iväg för att köpa kaffe på ett fik i närheten och vi fikade faktiskt, vilket man inte gör har i usa utan här går man in, eller för den delen kör "in" och köper det man skall och sedan åker man hem. Men eftersom vi var två svenskar och en amerikan, som hade testat på det här med att fika innan så stannade vi inne på fiket. Vi drack varsin latte, spelade skitgubbe och sjuan. Han som ägde baren satt och spelade på sin guittar undertiden, så det var hur mysigt som helst!.
När vi kom tillbaka var det lite dötid igen som jag roade mig med att skypa och packa om i min resväska, eftesom jag idag fick tre par skor till att fylla den med. :P
När klockan slog 16 kom Ryan och hämtade mig och vi åkte till plainfield en stad typ 30-40minuter bort, målet var att vi skulle till någotslags fik/restaurang där och Ryan skulle skriva en uppsats. Vi kom dit och beställde var sin "soup in bread" som faktiskt var soppa i ett stort urgröpt stycke bröd. Jag tog en vegitarisk variant med mycket grönsaker och Ryan tog löksoppan. Smarrigt värre. Sen hängde vi där tills Ryan hade skrivit klart på sin uppsats och jag hade hunnit kika in på olika hemsidor samt läst på en hel del om oil sand, som var vad Ryans uppsats skulle handla om. Var lite min ide, fast jag tror att Amy var den som kläckte iden från början.
Iaf, när det var klart gick vi ÄNTLIGEN in på Sephora för att hanla lite smink, eller lite är en stor underdrift.... Sephora var dock en besvikelse, grejerna som jag ville ha var slut..men tjejen i affären sa att vi kunde gå till den typ bredvid och där skulle de också ha i.d smink, så vi gick dit och jag shoppade loss för typ 1700kr. MEN, det var faktiskt inte till mig bara jag handlade..så det var nästan okej.
När vi kom tillbaka inväntade vi Emelie som hade vart och tränat fotboll och sedan gick vi över till Ett par vänner i ett hus typ 50meter ifrån Emelie. Där blev vi bjudna på risotto med sparris, gott! När vi skuttit och pratat en stund gick vi ut för en nattpromenad runt campusområdet. Blev endel fina kort också :)
Nu är klockan 23.30 och det är verkligen dags för mig att sova, jag fattar inte hur alla andra orkar vara vakna så jäkla länge på kvällarna här. Det har varit en kul dag idag! :D
sovgott!
pok

Tisdag

Hejsan hoppsan!
Idag är det tisdag, nu är klockan lite över 23 här och jag skall efter min kopp te och mitt blogginlägg gå och lägga mig.
Såhär har iaf min dag sett ut. Vaknade kl 0920 av att emelie väckte mig, var jättetrött som vanligt och segade mig ner för att äta frukost. Emelie och Amy gick till skolan och jag gick ner i källaren för att tvätta. Hade inga rena kläder kvar så det behövdes verkligen. När tvätten var tvättad och upphängd för torkning så var det dags för lunch som idag var Taco Tuesday..Så smarrigt! Efter lunchen Gick tjejerna på fler föreläsningar och jag gick upp för att kolla på ett par avsnitt ullared och skypa lite. När klockan blev 15 kom Ryan och hämtade mig. Vi åkte till en närliggande stad där hans pappa har en utav sina kontor/mottagningar, han är kiropraktor. Hans mamma hade tagit deras tre hundar till vetrinären och behövde lite hjälp med det så vi åkte dit och hängde lite med henne. När alla hundarna var färdiga åkte vi till Ryans pappas kontor/mottagning och var där en kort stund innan vi åkte till en bilverkstad. Världens snyggaste bil hade Ryans pappa, en turkos Chevrolet som var hans första bil och som han yckats behålla genom alla år. :) Fränt att kunna få se en "äkta" gamal amerikansk bil här på plats!
När vi kom tillbaka till Greencastle hade Emelie precis avslutat sin fotbolls träning så vi gick till The Hub så hon kunde köpa sig någonting att äta. Efter det läste jag ett par sidor i min TrueBlood bok, eller ja det är inte min det är faktiskt mikans. :)
När klockan slog 20.00 drog jag och emelie iväg till Pillar för att jobba på emelies skulptur som juh hade ramlat ner och gått sönder natten till måndag. Vi var där till strax före 23, så det tog ett tag men jag tror resultatet blir jättebra!! Det enda som återstår för henne nu är att sandpappra själva hänggrejerna som vi gjorde idag, måla dem och installera själva konstverket i dem. :)
Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig, nu blir det nanna för mig.
pok

måndag kväll

Hejsvejs!
Igår kväll gjorde jag någonting jättekul, jag följde med Amy och Zandri till deras radioshow som dom har mellan 21-22 varje måndag. Det var jättekul! jag var deras gäst och eftersom kvällens tema för programet var bokstaven F fick jag lära dem säga en massa svenska ord som började på F och översätta amerikanska ord som började på F till svenska.
när vi kom tillbaka var jag så galet trött, gick och la mig nästan direkt och sovnästan 10 timmar. Vankade och var lika trött, men nu börjar jag piggna till. Dock vaknade jag med ont i halsen!? hoppas det går över fort.
pok

måndag

Hejsan!
Idag är det måndag. Vad har jag gjort idag? jo, hängde med emelie på hennes Artclass i morse mellan 0900-1130. Jättespånnande att titta på alla elevers konstverk/skulpturer som don skulle redovisa idag. En del var supercoola och andra var kanske mindre lyckade..men riktigt talangfulla elever. Emelies skulptur hade tyvärr ramlat ner under natten och gått sönder, eller ja det var själva fästet på väggen som hade lossnat. Men hon förklarade för mig hur den skulle se ut och jag tyckte det verkade jätteintressant och fint. Efter class gick vi och käckade här i kappa, kappa gamma huset och sen somnade jag faktiskt och sov ca 2 timmar. Vaknade och var pigg så jag gick ner och tränade en timma. Utomhus har det åskat och regnat precis hela dagen..känns som värsta monsunperioden!? Efter träningen var det dinner 17.30 och det var lasange, smarrigt värre! nu är jag tillbaka på emelies och Amys rum och vet inte ikgtig vad jag skall hitta på. Emelie är och tränar och jag tror att det var möte om någon timma för kappa, kappa gamma nere i källaren som både hon och Amy skulle på. Tror Emelie skulle jobba efteråt också. men jag skall följa med Amy kl 21.00-22.00 och höra på när de sänder sin radio show härifrån Depauw. kul!
Imorgon börjar little 5 som är en cykeltävling som håller på under 5 dagar, om jag fattade det hela rätt. Skall bli kul att se och hejja på det.
Paketet ifrån Zappos med alla grejer vi beställt kom idag. Tyvärr hade jag beställt fel storlek till mig..det var längesedan mina fötter var 37.5:or.
Så jag skall försöka fixa det nu tänkte jag..blir nog till att beställa ett par nya med expressfart. Kanske hinner med ett avsnitt av ullared också?! :)
Sovgott på er, klockan är strax efter midnatt hos er.
pok

söndag

Hejsan!
idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Började dagen med frukost/brunck hos Ryan med hans bror och en massa annat folk. Gott var det, riktig amerikanskt. Efter det tränade jag på löpbandet som finns här i källaren, tänkte egentligen att jag skulle gå ut och springa, men det blåste för mycket. Typ som små mini tornados överallt. kändes lite läskigt så jag hoppade det.
Efter träningen, som var alldeles för jobbig har jag inte gjort någonting. Sov två timmar och har precis vaknat vrålhungrig..så jag måste dra någonstans och äta. Emelie har jobbat på sin konstuppgift och nu jobbar hon fram till 22. Amy somnade precis som mig vid 17 tiden men vill fortfarande inte riktigt vakna..så hon får helt enkelt sova vidare. :)
Nä ni, skall det bli någonting vettigt gjort de få timmar som är kvar av denna söndag måste jag ha middag!
pok

party in the US and A.

Tjo!
jag som var jättejätte trött och redo för att gå till sängs hakade ändå på till "phi psi" som är en utav killarnas hus. I källaren, som stank svett och var typ 27grader varm stod en utav förbandskillarna till Mike posner och spelade. Och nej det var inte en dålig rappare utan det var en grym kille som spelade covers på kända låtar. Inimellanåt fick man ropa något ord och han började då rappa kring det ordet, helt taget ur luften. Galet duktig kille! jag hade aldrig någonsin kunnat komma på ord som rimmar och som hänger ihop till riktigt häftiga meningar på typ 1 sekund. Credit to him!
När han spelat klart var alla svettiga som tusan, så då var det juh lixom lika bra att fortsätta dansa, hoppa och skutta runt som en galning! :) varför har vi inte det så hemma? hundra tusen gånger roligare än att gå på en trång nattklubb som ändå bara spelar house..
Eftersom jag var så trött drack jag typ 1 liter coca-cola så nu vet jag inte rikgtig hur jag skall kunna somna, men först måste jag ta en dusch för mina fötter stinker!
godmorgon på er i sverige, här är klockan för mycket!
pok

Lördag

Hejsanhoppsan!
Detta var hur min lördag såg ut,
Vaknade vid 0900 och hängde framför datorn tills klockan blev 10 då magen kurrade något enormt. Efter lite frulle och två timmars skypande så vaknade Amy och emelie kom tillbaka från Ryans. Vi drog ner och åt Brunch vid 12 och efter det drog jag Amy och fyra andra tjejer till ett "exotic feline rescue center" ett ställe som tar emot vilda kattdjur exempelvis; Tigrar, Leoparder, Lejon, Lodjur, Pumor och en Vit Tiger. Det var så intressant och vi fick gå supernära djuren. Dom har blivit räddade ifrån olika ställen.
Efter det drog vi och åt kinesiskt och sen var det dags för att göra sig iordning för en Mike posner konsert. Det var svine drygt! tog typ 3,5h innan han började spela. Alla rappare i hela Indiana skulle upp och göra ett framträdande innan Mike kom på scenen. Då var vi trötta i både ben och rygg så vi stannade typ 40minuter och sen gick vi. nu skall vi in till "phi psi" huset och se vad som sker där. antagligen ingenting, eller ja det är nog fest..men det orkar jag inte med tror jag..min jetlag slår verkligen till ordentlig på kvällarna här. 
Det har varit en kul dag idag :)
Imorgon blir det fler spännande äventyr.
pok

fredag

tjo allesammans!
fredagen började med en sovmorgon till 11. skyller på jetlag.
Efter lunchen/frukosten så tog jag det lite lugnt och hängde mest framför datorn, emelie och amy skulle båda jobba ett par timmar. När jag smällt allt käk drog jag bort till gymmet och cyklade på en motionscykel i 60minuter. När jag satt där och trampade så kommer en man fram till mig, efter ett par minuters spanande, shit tänkte jag nu kommer jag bli utkastad härifrån. Men icke, mannen visade sig vara Rynans pappa :) Vi snackade lite medans jag satt där och trampade..och sedan kom Ryans mamma förbi en sväng också. Kul att äntligen få träffa dem!
Efter cyklingen sprang jag 30miuter på löpband..så jäkla jobbigt. Svetten bara forsade och andningen var inte direkt lätt..stackart amerikanare.
Iaf, efter träningen tog Ryan och Emelie med mig till Wendys, ett snabbmatställe i Usa som tydligen är väldigt populärt. Det var helt okej mat..men jag såg ingen större skillnad emot hemma..kanske att det var mer vanligt med kycklingburgare. När vi ätit upp lämnade vi av Ryan och Emelie och jag drog till Wallmart. I love that place!
När vi kom tillbaka tog vi det lugnt och sen gjorde vi oss iordning för att dra på min första amerikanska collegfest. det var kul, väldigt annorlunda men en spännnande upplevelse for sure. Det blev ganska sent, men jag vaknade av mig själv vid 9tiden idag (lördag) så det var juh ändå okej.
nu måste jag äta någonting! frulle here i come.
pok

Tordag

Hejsvejs!

Sahar sag min torsdag ut.
vaknade vid 0900 och gick ner for att ata lite frukost. Vid tio borjade amy och emelie skolan sa jag gick ner och korde ett CrossTrainer pass pa 1timma. Jattejobbigt! Efter traningen motte jag upp emelie for lite lunch. Hon fortsatte till skolan och jag gick upp pa rummet for att fordriva 2timmar framfor datorn. skypade mest :)
Vid 1430 drog jag ut och sprang 8km runt en sjo. Galet hur dum man kan vara, personen som "gjort" stigen i "the natur park" hade varot sa jakla osmart! varje stig hade ett eget namn. sa fort man kom fram till enkorsning sa hade varje stig ut ifran korsningen ett nytt namn. Vilket innebar att stigen som jag borjade springa pa C1 i forsta korsningen fortsatte som R1 och W2..och sa fortsatte det genom heeeeela parken. Helt omojligt att halla reda pa vart jag skulle..tur att man ar orienterare ch har nagolunda lokalsinne.
efter traningen hangde jag och amy lite innan jag hon och emelie bestallde amerikansk pizza. Det var gott!
efter pizzan sag vi pa tvn lite innan vi drog till Wallmart och shoppade lite. Herregud vad allting ar billigt!!
Nar vi kom tillbaka fran Wallmart sa drog vi ivag till "the hub" en pub pa campus omradet. Det var kul dar, ett band spelade jazzmusik och det kom massvis med depaw studenter. Jag var valdigt trott sa vid 0000 drog vi tillbaka och gick till sangs.
En bra dag!

pok

RSS 2.0