hjulen

julen är slut..känns både skönt och sorgligt..tar juh så lång tid tills nästa infaller..menmen
fick massor med fina paket och inte blev innehållet en besvikelse heller.. :)
skall se om det kan bli några bilder på "tomten" i morron kanske.
igår juldagen var helt okej, hade lagom kul och har hafte en helt okej dag idag att drass med..men det skal bli oändligt skönt med sömn nu efter kanske 5 timmar i natt på en smal soffa hos stina,, :)

nu kosar jag till sängs kram och puss

okej bilderna kommer nu iaf, det var juh någon som passande nog hade kopplat in kameran och letat reda på sladden, och dett sånt tillfälle får man juh ta vara på :)



Mormor ville ha en permanent i julklapp och det fixar vi juh såklart! :)



Bella o mormor



ja o bella



Julaftons morgon hos morfar pappa o bella försöker se roliga ut..



På jullunchen hos mormor kom juh såklart vammens egen lilla tomte



haha mormor förstår inte att det skall tas kort...



Julbord hos farmor på kvällen med delar av släkten, mycket gott och mycket kul



Här är finnekasens egna tomte



mamma var såhär glad när hon fått en julklapp

fabirksarbete

skall hjälpa pappa med att scanna in en MASSA diabilder..det tar tid och det är monotont!

Sweet home a la strömstad

kom igår kväll men då ville inte bloggen vara med! så ja uppdaterar i dag ist.. resan igår var inte alls kul, åte ifrån karlstad typ 1900 och skulle byta i öxnered, perfek tänkte jag bara en minuts vänte tid..men nej, när jag kom fram stämde ingenting..inte rätt tåg på perrongen osv..rotade fram biljetten igen och såg till min förskräkelse att det var en timma och en minut jag skulle vänta..mycket latjo! som tur var fanns det en någorlunda uppvärmd vänt hall emd ett el uttag så jag slog på datorn och grejade lite med den :)

idag har jag och mamma slagit in massor med julklappar och grejat med julbuketter till hela släkten..pappa har tvättat bilen och krattat löv..och skall väl snart slänga skräp..jag skall följa med in till stan och leta klänning och gå på systemet!

kan för övrigt upplysa om att det skulle bli storm här idag enligt vädregubben och pappa men just nu är det lugnt som i graven! 
 


Hittade denna underbara bildifrån julen 2004 på syrran som var jultomte.. :)


fuck

ingenting går som man vill när man verkligen vill något..igår hade vi tvättid, och ingen ville tvätta eftersom vi båda tentapluggade..men iaf..slängde in tvätten vid 5 och tog ut den vid 6..och härifrån började problemen..brukar torktummla typ handukar underkläder sockar och sånt..och ta allt annat som inte får krympa typ jenas och tshirts i torkrkåpet..så jag gjorde som vanligt..men nej..torktummlaren var inte på humör så den stängde av sig efter ett par sekunder och ville inte alls hålla på mer än i ett par sekunder trots gedignaförsök med att hålla knappen intryckt osv..
så då var det ju bara att hänga upp allt, vilket tog envig tid..och sen visar det sig att torkskåpet strejkade det med och blåste kall luft..knäckt!
vår tvätt okuperade tvättstugan ifrån 17-23 och vart väl iaf nästan torr då..
gött, när allt man egentligen vill göra är att plugga och lägga sig i tid..menmen
idag vart det redovisning på fm, gick fint som vanligt ingen större prestation men vi redovisade iaf..jao sen fick jag dra hem till sommarro för glömde miniräknaren och nu sitter jag med magont och väntar på att klockan skall bli "dax att dra till tentan tiden" vilket bör inträffa om kanske två timmar.. :) skall nog vila en nabbsväng och se om magen blir bättre.. efter detta blir set mer stress och sen blir det tåg emot strömstad! längtar tills jag kliver ombord och bara kan andas ut!

ha det gött, nu blir det inget skrivet förrän i morgon kanske..

läsaläsa

har typ kanske hum..30 sidor kvar..sen instuderingsfrågor och sen räkna lite på miljön och sen ja middag kanske? hellst julhandla med de kommer väl inte hinnas med!

skall avsluta som min goa vän J som snart flyttar från stan

see ya

peace

tentaplugg

okej torsdag, imorgon åker ja hem till strömstad och blir där tills kanske 7januari eller något sådant! men idag kommer dagen vigas åt tenta plugg heeeeeela dagen! sådet så.
måste komm igeång nu, heyhey

plastic is ...?

kollade lite på VBSs dokumentär om sopor i havet, skulle vilja se hela dokumentären men hittade bara detta klipp som är mycket värt att titta på!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/vbs/article4003086.ab?collapsed=true

Recycle!


Gör skillnad

vill definitivt ge ett julklapps tips så här inför jul..

http://www.unicef.se/stod-oss/gavoshop

välj gåva och skicka värdebrevet till någon som inte visste vad han/hon önskade sig..hjälp fattiga i Afrika ist!
det gjorde jag, min farfar som finns i stockholm kommer få i julklapp att han varit med och sett till att 6 liter högenergimjölk ges till svälstande barn!

löve

tisdag

hejhej, sitter hemma på sommarro med min kära grupp 7 som nästan är hel.. :) vi kommer väl med snigelfart frammåt..men det är frammåt iaf! på träningsschemat ikväll står det gruppträning, så det är väl bara att köra på det! nu skall jag allt komma i form :)

inga julklappar blev det igår heller, henrik köpte en ny data skärm..och jag provade massor med kläder men köpte ingenting..måste vara ekonomisk såhär i juletider..
men i kväll efter träningen blir det nog lite shopping..kanske iaf!

nu måste jag läsa vidare på coops miljöredovisning.. :S

köss

måndag

tjotja

gött det är med en måndag?! nja inte speciellt, inte när det är tenta vecka också..men det finns iallafalla hem resan på fredagkväll att se fram emot! längtar hem..
blir hemma tills på söndagkväll alternativt måndagmorgon för sedan bär det av till mormor och farmor..skall permanenta hår, dricka glögg och rulla köttbullar har jag lovat  :P

Emelie kommer till sverige på lördag och det skall bli så hääääääääääääääääääääääär kul att träffa och prata med henne! :)

aja nu måste jag plugga, motionen har jag redan avverkat idag, gött!
hey

julhandling!?

tanken var att vi skulle julhandla men det gick inge vidare .. :P det blev mest en massa prylar till varandra.. :D










glöggkvällen i bilder

vi hade jätte skoj!











glöööögg

gött med glögg! henrik har en liten glöggfest och det är jättelyckat! mina tråk klass kompisar missar verkligen något, menmen..! bella och jag har tränat idag och sedan shoppat på bergvik lite ingredienser till julbak! :)
endel goda kakor blev det och endel inte så goda.. :P så är det...
solong

firssan

då var det dax att dra sig till frisören, hoppas det blir bra!

house

blev inte så mycket plugg, somnade nästan av när jag läst typ två sidor :S
får ta tag i det i morgon! hittade inga friryrer så det blir väl som vanligt att man har stora förhoppningar och sen blir det ingen skillnad typ..
imorgon har jag två föreläsningar och en massa plugg framför mig..men det kommer nog bli lite okej ändå..
såg klart på killing fields förut, som rekomenderas starkt! sen var det house, som såklart var lika bra..blev lite rädd på slutet dock eftersom det var sista avsnittet och alla sa upp sig i serien..men så sa hon som i eftertexten att det skulle fortsätta efter helgern alltså typ i början på januari..

nu skall jag sova, ha de gött

klipptid o plugg

sådär då vart det klart..skall klippa mig på torsdag och det är inte en dag för tidigt eniligt mig själv! Nu är det bara att luska ut hur man vill se ut då.., vilket är det absolut svåraste! skall googla lite i kväll och se hur man bör se ut enligt trenden..om det nu finns någon sådan..

i skolan eller på universitetet idag skulle vi räkna ut hur mycket en lunch/middag kostade i energi och koldioxid utsläpp..oskar o jag bildade en grup och bestämde oss för tacos, vilket visade sig vara en riktig mijjöbov..fick medt energiåtgång och mest koldioxidutsläpp av alla de andra rätterna som valdes..så ja det får väl gå ett par veckor emella man äter tacos..! skulle julklappshandla idag också men som valgt hittar jag bara saker som jag själv vill ha, typiskt!

har typ 12 st klappar som skall fixas och jag har kanse 3 klara typ.. :S tur att bella kommer i helgen så hon kan hjälpa mig!

nu skall jag plugga! kram

så jävla bra!

Julradio.se , kan ha sveriges bästa webbradio just nu! :)

kolla in den!


fick en stor längtan bort härifrån förut, men så hittade jag julradio och allt var bra :P


tema 4 plus städning

okej, idag började vårat sista tema 4 i den 5 delar långa kursen..tycker du inte att det går ihop? mjo, sista delen är inget tema utan ett  individuellt projekt arbete.. :p som jag i skrivande stund skall skicka in mål och syfte och problemformulering på..
idag har som sagt varit två föreläsningar, intressanta..? ..ja, men sövande! plus att det är typ 200 sidor att läsa och plugga på till tentan nästa fredag.. :S
dagen har avslutats med städning..för det behövdes, blev inte klar, man skall fortsätta imorgon..får ingen hjälpa, eller jo, men inte mycket hjälp av henrik för han måste tenta plugga till fredag denna vecka så jag vill inte ha hans hjälp heller.. :P

fick ett mkt roligt sms ida av emelie: godmorgon min käre vän, hoppas du får en fin dag!
svarade med ett godförmiddag..eftersom klockan hos mig var typ 11.30
okej men nu måste jag maila lite.. :)

love

färg!

aah fixade till boggen med lite mysig färg..najs?? :P
julbordet  igår var suuupert! imorgon är det skolan igen..skall bli kul att börja med ett nytt tema :)
annars längtar jag mest efter torsdagen för då kommer bella! pöss

tre av fyra

okej, tre av fyra tentor gjorda på den här kursen...känns skönt! tentan vi gjorde i dag har gett mig två veckort ångest, och när man väl sitter där känns det hur lätt som hellst...GALET!  me jag är nöjd så länge jag slipper omtenta för så lågt det vägrar jag gå..

nu skall ajg sadla om kostymen och dra på "klassfest" miljö+bygg fest är det egentligen..de skall bli kul, men kommer inte stanna speciellt länge eftersom ja o henkan skall på julbord och julshow i morgon på selma hotel.. :) så då gäller det att vara utvilad och taggad inför en buffe med läckerheter.. :P

förkylningen jag haft i lite drygt en vecka nu börjar ge med sig, men det är allt ett par dagar kvar..skall bli skönt och kunna dra ut och springa igen! just nu är det dock inget bra löpar väder för de är väldigt halt...

aja nu måste jag iaf byta om och dra upp till Kp (kronoparken) och sandra med tjejerna :)
emelie kämpa på, snart är det ett skönt låååångt lov!

pussokram skumtomte

RSS 2.0