tisdag

..en förkylning hägrar..min hals är som ett enda stort skrubbsår men efter ett inköp av strepsils på apoteket blev det liiite bättre.
den planerade Tyr träningen idag får vänta tills nästa vecka, men jag hoppas kunna köra V65 på torsdag!
Nu skall jag hem och försöka förstå vad tusan vi gick igenom idag på lektionen, har en hel del mattekunskaper som skulle kunna behöva dammas av.

hejsvejs

måndag

..och första dagen på mitt tredje och avslutande år..meeeen, nu är det juh faktiskt så att jag skall skall försöka mig på en masterexamen så då har jag allt en del plugg kvar efter dessa två terminer.. :I
Igår var jag henrik, mikaela, hennes henrik, simen och malin och käkade oss proppmätta på mongolian steakhouse, så sjuuukt god mat dom har där!
Livet i lägenheten är inte något vidare, har stor panik över möjligheten till Radon i väggarna och kommer på torsdag eller fredag låna med mig en strålningsmätare hem och mäta. Alternativet till den förmodade lättbetongen är aspest, och det är inte mycket bättre det.. :S tusan också!

Idag har jag och mikan varit duktiga och skickat in första uppgiften på den kurs vi läser utöver programkursen :)
nu skall vi nog snart säga hejdå och jag skall bege mig hemmåt och sedan dra ut och träna.

Hade!

kram

träning!

ja, det är faktiskt det ända jag gör nu för tiden tränar och läser. Målet är lidingöloppet på nytt personbästa. Efter det funderar jag över en ännu större utmaning..men det är inte helt bestämt ännu :)
plugget drar igång om ett par dagar och det ser ut som att det kommer bli en mycket tuff hösttermin med avancerade C kurser och mycket funderingar kring det exjobb som hägrar till vårterminen.
Till helgen blir det OL-SM i molkom, familjen kommer upp lördag morgon!
puss

En ny favorit

..ja bella det är lite segt med uppdateringar här på bloggen (hur går det med din egen egentligen??!)..men om en vecka när skolan sätter igång och jag får tillgång till internet varje dag ja då kommer också uppdateringarna bli fler...
puss!

lite häftigt...

aftonbladet har tydligen varit i krokarna kring mitt sommarjobb och intervjuat våran äldsta gäst calle.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7628113.ab

hej

mitt försök till kontinuerlig uppdatering falerade! menmen..
oringen var blött, men roligt!
nu jobbar jag vidare och imorgon blir det antagligen sommarens sista ordentliga krök, salem al fakir på Cödden :)
sen drar jag tillbaka till karlstad..faktiskt längtar jag liiiite.
puss

RSS 2.0