16 tisdag

heejheej
idag restes det emot strömstad och bästkusten igen..var helt nostalgik när jag gick på strandpromenaden och det luktade sommar! och för er som inte vet hur min sommar luktar kan jag ge en kort beskrivning. Det luktar; tång, saltvatten, båtdiesel och värme. en heeelt underbar lukt helt enkelt!
Drog på mig träningskläderna nästan direkt för det var klubbträning på erlandseröd, fast vi var just idag på vallen. Körde ett stentufft intervallpass, jag halv dog redan efter första intervallen ;) menmen, hade det varit enkelt hade det juh heller inte spelat någon roll...eller hur?!
påkvällen fortsatte jag att läsa min bok som jag lånat av farmor; den röda damcykeln. läs den!
puss

15 måndag

heeej!
Vaknade utvilad uppe hos farmor. idag hade vi bestämt oss för att ta bilen till Bengtsfors och cykla cykeldressin. Vi hade en kanon dag som skulle kunnat bli lite bättre om vi inte krockat med dressinerna och fått mindre blåmärken..men ibland går det som det går.
Farmor och birgitt som var med hittade massvis med blommor som absolut inte "fick" växa där de växte..men nu gjorde dem juh det iaf.
När vi kom hem igen var vi svettiga och möra i benen, så det fanns ju egentligen bara en sak att göra...hoppa i sjön! :) blev ett rekord snabbt dopp, för det var faktiskt lite kallt :p
puss

14 söndag

heej!
Sov bort heeeela dagen!
åkte upp till farmor för att lämna hennes bil vid 18tiden.
Väl uppe passade jag på att träna lite.
mer hände faktiskt inte denna bakfyllans dag.
puss

13 lördag

hejja
Midsommardagen!
Var tillbaka i strömstad vid 18-tiden, vilade en kort sväng och hoppade sedan i festkläderna för att sedan hoppa på hojjen och cykla upp till emelie. alex hennes bror skulle ha lite vänner över så vi bestämde oss för att haka på. Det var jätteskoj och vid 11-12 tiden cyklade jag och emelie ner till COD för att pröjsa 200spänn i entre...Fan vad dyrt det alltid måste vara...!
När klockan var halv fyra stod jag i kön på strandkiosken och försökte få köpa lite mat, inte det enklaste!
det var iaf en jätterolig helg :)
puss

12 fredag

Glad midsommar alla!
åkte buss upp till farmor och vid fyra tiden gick hela familjen bort emot inger där resen av släkt och vänner redan var i full gång med att göra midsommarkransar.
Vi dansade runt midsommarstången....vi åt en underbart god buffe som inger gjort....vi sjöng snapsvisor och drack nubbar....vi sjöng "vanliga" sånger....vi hade lekar och blev indelade i lag....vi åt dessert och jordgubbstårtor....och vi hade en fantastiskt rolig kväll tillsammans :)
somnade runt kvart över tre :)
puss

11 tordag

heejhejje
varit dåligt med uppdateringar nu på ett tag, men jag kall försöka göra en snabb genomgång av dagarna som gått!
denna torsdagen jobbade jag från 10-18. efter det drog jag hemåt och satte på mig löparskorna för att dra ut på en långtur på dryga timmen!
På kvällen förberedde jag mest inför midsommar hos farmor!
puss

10 onsdag

tjooo!
Vaknade vid 10-11 tiden av strålande solsken utomhus! det var juh bara ett måste att skynda sig ut i solen och pressa lite!
Vid två tiden tog jag och henrik en promenad ner till capri och köpte varsin glass. och självklart blev det en calippo cola!!
Efter att allt städande var i ordning så var det bara träning och sömn kvar på programmet. Jag är fruktansvärt trött nu och skall upp imorgon och jobba, så jag får ta och sova lite nu.
puss

10 onsdag

tjooo!
Vaknade vid 10-11 tiden av strålande solsken utomhus! det var juh bara ett måste att skynda sig ut i solen och pressa lite!
Vid två tiden tog jag och henrik en promenad ner till capri och köpte varsin glass. och självklart blev det en calippo cola!!
Efter att allt städande var i ordning så var det bara träning och sömn kvar på programmet. Jag är fruktansvärt trött nu och skall upp imorgon och jobba, så jag får ta och sova lite nu.
puss

9 tisdag

Halloj!
Igår var det min födelsedag, min och farmors rättare sagt! :)
jag fyllde 22 och hon 80år.
Gick upp supertidigt och körde in pappa till stan för han skulle till tandläkaren. sov några timmar och tog sedan en frukost på kaffekompaniet tillsammans med henrik. efter det åkte vi och hämtade emelie och drog ner till Revollt 22 magasinet för att shoppa like kläder. hittade en snygg svart tjocktröja ifrån KoolaAnna.
Vi hämtade bella och sen drog vi till systemet för diverse inköp av sprit och sen till eutocash för att inhandla allt käk som jag skulle bjussa på. Hade planerat lite grillmys med de närmaste vännerna.
Drog hem och förberedde allt, och det hade aldrig hunnit klart om inte jag fått tonvis med hjälp ifrån emelie, henrik och bella. Tack!
Vid 6-7 tiden så trillade mina vänner in och vi grillade, käkade, drack och spelade spel hela kvällen!
Tack för alla superfina presenter och för att ni alla ville komma och göra min dag helt fantastisk! <3
Städade lite snabbt och sen somnade jag bums!
puss

8 måndag

hejj!
idag jobbade jag. det var sååå himla dött på jobbet idag så det var inte sant.
efter jobbet drog jag ut och sprang 6km. skall under tre timmar på lidingö har jag tänkt..så det finns ingenting annat att göra än att träna som fasen.
Sen har jag inte gjort så mkt mer..tänkte kolla på kometen som skall synas extra mycket ikväll, men jag behöver sömn om jag skall orka med en hel födelsedag imorgon!
skall kolla liite mer på tv3 play och sen nanna!
kramkram

7 söndag

hej hopp socker topp!
jobb idag emellan 10-18. det roligaste som hände var att putte fick igång larmet. det tjöt så jäkla högt och vi fick inte stängt av det förrän efter säkert tio minuter. hehe!
måste sett galet roligt ut hos securitas som såg allt på video när vi springer runt med händerna för öronen och letar efter larmcentralen!
när jag kom hem satte jag mig i uterummet och bara satt. gött att inte behöva göra en massa.
nu blir det sömn
puss

6 lördag

Hej, idag blir det ett kort inlägg för klockan är mycket och jag måste sova!
jobbade idag, och kollade samtidigt på prinsessans bröllop...så himla fint! kan jag få det precis så på mitt bröllop?!
efter jobbet grillade jag stek med far och vi invigde de nya utemöblerna..naajs!
åkte in till stan mötte upp jonte henke för en cola på pråmen och kort därefter hämtade jag upp mami som varit på kalas.
sovgott

5 fredag

Tjoo!
stod upp åtta idag och drog till jobbet klockan nio. började halv tio.
idag var det spex tävling och många kom utklädda och jag tror att temat var sjömän..för det kom sjömän, pirater och fiskare ;)
Kul omväxling för oss som jobbar!
Direkt efter jobbet kubbade jag bort till Bogen för att hänga de sista kontrollerna för dagens orienteringsträning. tror de flesta var nöjda med banan jag och maria lagt. Vissa av kontrollerna hängde inte heeelt rätt..men det var iaf nära,
Var otroligt sliten när jag kom hem..!
tryckte i mig två mackor och ett glas vin. sen spelade jag och bella mamma och pappas nya sällskapsspel (Qube!?) ganska roligt faktiskt..
kollade på konsert grejen som gick på ettan också för kronprinsessan, mycket bra!
Nu blir det söööömn för kjelle!
klemklem

4 torsdag

hejsan hoppsan!
Idag väcktes jag av min braiga väckar klocka ;) vid åtta tiden. drog igång spotify och väckte både mig och mami.
Surfade in på its och upptäckte att resultaten för deltenta två låg ute, vart en 4a :)
Vid halv 10 bikade jag till jobbet och jobbade fram tills kl 18 då jag stängde.
Dagen mest otippade gäst: Carin da Silva!! Jag serverade henne lasagne och hon åt upp allt..perfekt gäst!
Martin fick sms från min käre chef som berättade att det fanns jordgubbar i kylen som vi gärna fick äta upp, vilket vi juh såklart gjorde...en sväng till himmelriket där.
Efter jobbet hoppade jag i träningskläderna  och ägnade sedan 3 timmar åt att hänga ut kontroller inför morgondagens orienteringsträning. Kom hem hungrig som tusan och såklart med ett gäng (3!!) svarta små ovänner på kroppen. hatar de jäkla skit äckliga fästingarna..hoppas nu att jag hittat alla och att det inte finns någon jäkel kvar!
Efter duchen passade jag och mami på att färga ögonfransarna, lite hemma spa =)
vet inte om det syns sådär överdrivet mycket..men jag slipper iaf tänka på mascaran i några veckor fram.
nu är kroppen och framförallt fötterna färdiga och behöver all vila i värrlden.
puss!

3 onsdag

tjooo!
idag sov jag till kl 11 då henke ringde och väckte mig. Hoppade på hojjen vid halv ett tiden för att möta thor nere på golfen för genomgång av min arbetsvecka som startar imorgon.
vid två tiden cyklade jag in emot stan och ut till oslovägen för att säga hej till min klippa till vän emelie.
Drog vidare till strömsdalen där mamma plus diverse fritidsbarn lekte. passade på att snegga lite utav deras käk också :P
Drog med dem upp till odelsberg efter en stund igen och hängde lite med mamma och hennes arbetskollgor tills mami slutat. 
Efter det så cyklade vi ner på stan och köpte ögonfrans färg på lindex och jordgubbar på konsum..yumy!
Mami blev hämtad av papi och jag bikade återigen ut till oslovägen och emelie.
Köpte tre par brallor av henne för 600kr, meget med rea!
När hon slutat vid 18 bikade vi hem till henne för att kolla fusball..tråkigt nog förlorade sydafrika som jag hejjade på :(
nu är jag hemma igen, och har varit sedan kl 22..cyklade hem mitt i matchen för det gick juh ändå inge vidare för dem.
sov gott!
puss

2 tisdag

hejhej!
idag sov jag till halv tolv..lite svårt att erkänna, men så var det faktiskt :P
gick direkt ut i solen och la mig för att fortsätta sova i solen, gick sådär..för bella kom hem och min fina vän agnes ringde. var nog tur att jag inte somnade iaf! visade sig att jag råkade bränna min rygg liiite gran, så imorgon blir det framsidan som skall solas!
Maria kom vid två-halv tre och vi gjorde tillsammans upp två orienteringsbanor som jag skall hänga upp på torsdag. för på fredag är det orienterings träning på Bogen för alla som vill komma :)
vid fyra tiden gjorde vi oss i ordning för att ta bussen till Halden, Norge och vara med på halden skiklubbs orienteringsträning. var väldigt roligt och efteråt passade vi på att bada i den sjö som låg intill.
Premiär doppet i söt vatten är alltså avklarat.
nu skall jag ta och slumra, imorgon är en ny dag!
puss!

1 måndag

hejhej!
första dagen hemma igen, kom med bussen vid sjutiden och det spöregnade!
mami hämtade upp mig och vi drog en sväng förbi hotellet (där jag sprang in i jonathan lidqvist) och sen åkte vi hem.
gjorde inte så mycket mer igår kväll än att bistå med diverse lagnings hjälp för farsan och så kollade jag såklart på norska hollywood fruar ;)
puss

it's over.

Tjooo!

Nu är det finito, sommaren kan börja :)
Skrev precis sista tentan för denna termin och det skall nog mycket till om jag inte blir godkänd..fasen så gott!



Bjuder på lite skön musik såhär i sommartider

tisdag

Tjotja!

Sitter i en het datasal..kylbafflarna går och fönstren är öppna..ingenting hjälper!
Har fått små panik över det individuella projekt som skall lämnas in på fredag..har en bra bit kvar. får ta tag i kragen och sitta här tills sena kvällen idag, inget annat val.

här är iaf vinnaren av åtets melodifestival. Glückwünsche Deutschland!


RSS 2.0