Gbg-varvet

tjoho!
nu är det måndag och en nystart på sommarens beach 09 börjar, kommer gå kanon!
Varvet i lördags var roligt, tiden var inte något att hurra för direkt 45min sämre än pers..men vad gör det när man har kul iaf?! Strömstadlöparklubb hade otroligt stora framgångar, hur kul som hellst! Bäst blev såklart Micke Ekvall han sprang in som andra svensk och totalt 9 man i mål (stum av beundran).. är helt övertygad om att om micke håller sig skade fri kommer han inom något år vara med och fajtas i den absoluta eliten, i världen!
På kvällen blev det mys med Pernilla, Peter, Hubert, Bella och Mamma vi åt först en bit mat på restaurangen under Pernilla och Peter och sen såg vi på Melodifestivalen.
Bara att konstatera att: Norge hade en bra låt och förtjänade att vinna, mycket bättre programledare än i kvalet, alldeles för många bidrag (långtråkigt) och Shirleys poängutdelningdär hon sjöng bidragen som skulle få poäng var grymt!

Idag är det fadderutbildning, skall vara fadder åt de nya ettorna i höst, vi skall bla lära oss "mun emot mun" metoden och framstupat sidoläge alltså väldigt nyttig kunskap :D ..
Ringde också den nya ägaren av våran lägenhet, och det verkar som att vi kan bo kvar för inte alls farlig höjning av hyran! villket är enormt härligt, för det är inte alls speciellt lockande att börja flytta nu..

kramopuss

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh så göött för er att slippa flytta! nu får du följa min blogg lika troget som jag följer din ;-) Smellsfrombelle.blogg.se

2009-05-18 @ 15:37:50
URL: http://smellsfrombelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0